DENETİM RAPORLARI DIŞARIYA SIZD!

Denetim raporunda, oldukça dikkat çekici noktalar olduğu iddia ediliyor...
Haberin yayılanma tarihi:05 Kasım 2020, Perşembe

 İşte Bazı Ön Detaylar…

Fikret Orman kulübü Yıldırım Demirören’den 431 milyon TL borçla devraldı. Bu borcu 100 milyon TL’si Yıldırım Demirören’e, 10 milyon TL’si ise Serdal Adalı’ya ödenmesi gereken borçlardı. Denetime raporuna göre iki eski yöneticinin alacakları halen ödenmedi. Ayrıca o dönemde borcun sadece yüzde 28'inin döviz cinsindendi. Orman o dönemde borcu birinci sene 170 milyon TL’ye, ikinci senede ise sıfıra indireceği sözü raporda yer aldı.

Fikret Orman Döneminde Kulübe Giren Rakamlar Netleşti

Denetim raporunda Fikret Orman dönemine kulübe giren rakamların nerelere hangi şartlarda harcandığı bilgisi yer aldı. Beşiktaş, Orman döneminde iki kez Şampiyonlar Ligi’ne katıldı. Kasaya 83 milyon Euro girdi. Ayrıca 90 milyon Euro'luk da futbolcu satışı yapıldı. 202 milyon TL şampiyonluklar sayesinde kasaya para girişi sağlandı. Sponsorluk anlaşmalarından da siyah-beyazlıların kasasına 260 milyon Euro para girdi.

Beşiktaş'ın Ahmet Bulut'a Borcu 19 Milyon Euro

Beşiktaş için KPMG tarafınan hazırlanan denetim raporunda Ahmet Bulut’a da özel bir paragraf açılmış durumda. Gökhan Gönül’ü Fenerbahçe’ye götürürken, siyah-beyazlı yönetimin görüşme isteğine önce kendi ödemelerini sunan Bulut son 6 sezonda Beşiktaş’a 15 futbolcu transfer etti. Bulut’un resmi olarak kulüpten 19 milyon Euro alacağı olduğu bizzat imzalanan belgelerle ortaya çıkarıldı.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki