DERBİ ZAFERİ HİSSELERİ UÇURDU!

Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup eden Beşiktaş, yeşil sahalarda olduğu gibi borsada da başarılı bir performans sergiliyor...
Haberin yayılanma tarihi:03 Nisan 2023, Pazartesi

Hafta Sonu Ligde Oynanan Maçlardaki Sonuçlar Takımların Borsa Performanslarınada Yansıdı;

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ hisseleri, 4-2'lik Fenerbahçe galibiyetinin ardında yüzde 6,4 yükselişle 8,88 liradan işlem görüyor. 

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u son bölümde bulduğu gollerle 2-0 yenen Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin hisseleri de yüzde 8,6 artışla 9,38 liradan alıcı buluyor.

Analistler, Galatasaray'ın ligde liderliğini açık ara farkla sürdürdüğünü ifade etti.

Fenerbahçe Futbol AŞ hisseleri ise yüzde 9,97 düşüşle 51,95 liradan işlem görüyor.

Kendi sahasında Yukatel Kayserispor'a 4-3 yenilen Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin hisseleri ise yüzde 1,65 azalışla 3,57 liradan alıcı buluyor.

İLK ÇEYREKTE KAZANDIRAN DA BEŞİKTAŞ OLDU

Borsa İstanbul'da işlem gören spor kulüpleri arasında hisseleri yılın ilk çeyreğini yüzde 40,6 yükselişle tamamlayan Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ oldu.

Analistler, Şenol Güneş'in teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ ve Fenerbahçe Futbol AŞ'nin ardından zirve mücadelesi verdiğine dikkati çekti.

Lider Galatasaray yeşil sahalarda taraftarını, borsada da yatırımcısını sevindirdi.

Galatasaray'ın hisseleri yılın ilk çeyreğinde yüzde 9,5 değer kazanırken, Galatasaray, geçen ay ligdeki galibiyet serisini 14 maça çıkardı.

Yılın ilk çeyreğinde yatırımcısına Fenerbahçe yüzde 20,9 ve Trabzonspor da yüzde 24,2 kaybettirdi.

Analistler, Fenerbahçe'nin, Süper Lig'de zirve ortağı olmasına karşın bu yıl borsada tam tersi bir performans sergilediğini ifade etti.

EN FAZLA PİYASA DEĞERİNE FENERBAHÇE SAHİP

Halka açık 4 spor şirketi arasında en fazla piyasa değerine sahip olan Fenerbahçe, geçen ayı 5 milyar 711 milyon 146 bin lira piyasa değeriyle tamamladı.

Fenerbahçe'yi, 4 Milyar 676 Milyon 400 Bin Lira piyasa değeriyle Galatasaray, 2 Milyar 4 Milyon Lira piyasa değeriyle Beşiktaş ve 1 milyar 815 Milyon Lira piyasa değeriyle Trabzonspor izledi.

Odatv

Etiketler: Borsa   hisse   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki