DERBİDE 1 ŞUT ATAN BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ KONUŞTU!

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 3-1 yenildikleri Fenerbahçe derbisinin ardından oyuncularının performansını eleştirdi...
Haberin yayılanma tarihi:10 Aralık 2023, Pazar

'EKSİK YÖNLER ÇOKTU'

"Her şeyden önce maça kötü başlamadık. İyi başladık. Sonrasında bizim oyuncular hata yapmaya başladı. Kapasitelerinin altlarında oynadılar. Söylediğimiz şeyleri yapamadılar. Pas hataları yaptık. Yapmamamız gereken hatalar yaptık. Üzücü bir maç. Beklentinin çok altında bir oyun oynadık. Hazırlık dönemi de yapmadık takımla. Oyuncuları görmedik. Eksik yönler çoktu ve bunları gidermek kolay değildi. Bu maçta da sakatlıklar oldu. İstediğimizi yapamadık. Yine bir hedef var ve sonuna kadar gitmemiz gerekiyor. Bazı lider oyuncuların kendilerine çeki düzen vermesi gerekiyor. Bunları yaparsak yeniden iyi yerlere geliriz. Bazı arkadaşlarımızın oynadıkları oyun bu değil" 

''ANİDEN GELDİĞİMİZ İÇİN...''

"Zaman lazım. Oyuncularla çok çalışmak lazım. Bir ay bile olmadı. Bile bile geldik. Sezon başında böyle bir şey yakalayabilseydik farklı olabilirdi. Maalesef aniden geldiğimiz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Burası Beşiktaş Kulübü. Böyle olmayacak. Bazı şeyleri düzeltmemiz gerekiyor. Daha iyi yerlere geleceğiz"

'TAKIM SAKAT'

"Takım sakat diyorum, kimse inanmıyor. Ben ilk geldiğimde 10 sakat vardı. Arada milli maç oldu ama çalıştıramadık. Daha 1 ayım dolmadı. Takımla sezon başı geçirsem olay daha farklı olurdu belki de bu takımın yarısı olmazdı. Takımın içine girdiğinizde ummadığınız şeyler karşınıza çıkıyor. Ne olursa olsun bu takımın bu oyunu oynamaması lazımdı. Oyuncu arkadaşların performanslarını göstermesi lazımdı. Aldığımız takım fizik olarak istediğimiz gibi değildi. Sakat oyunculara istediğimiz antrenmanları yaptıramadık. Ben gerçeği söylüyorum. Bu maçta çok şey beklediğimiz arkadaşlardan istediğimiz verimi alamadık. İçeriye 1-1 girdik ama bazı sıkıntılardan dolayı maç istediğimiz gibi olmadı."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki