Derbide Sadece 2 İsmin Yeri Garanti

Marcelo ve Tosic, gösterdikleri performanslarla derbide forma giymeyi garantiledi. Şenol Güneş, diğer isimler için ise henüz net kararını veremedi
Haberin yayılanma tarihi:21 Eylül 2016, Çarşamba

Ligde 4. haftayı Akhisar galibiyeti ile kapatan Beşiktaş'ta gözler Cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisine çevrildi. 

Teknik direktör Şenol Güneş, tüm oyuncuların formda olması nedeniyle tatlı bir sıkıntı yaşıyor. Tecrübeli çalıştırıcının, 11'i belirleme konusunda kararsızlık yaşadığı öğrenilirken sadece savunmanın göbeğinde görev yapan iki oyuncunun yerinin garanti olduğu belirtildi. Güneş'in Marcelo ve Tosic'i ilk 11'de sahaya sürmeyi planladığı, diğer isimleri de hafta içinde yapılan idmanlardaki performanslarına göre değerlendireceği ifade edildi.

Sabah

Etiketler: Derbi   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki