Derbilerde Deplasman Yasağı kalktı Mı?

Süper Lig'de 19 Ağustos'ta start alacak yeni sezon öncesi, İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı İstanbul Valiliği'nde yapıldı…
Haberin yayılanma tarihi:10 Ağustos 2016, Çarşamba

Geçmiş yıllarda üç büyüklerin kendi aralarında oynadığı maçlarda uyguladığı deplasman yasağının aynen devam etmesine karar verildi. Böylece, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kendi aralarında oynadığı maçlarda rakip takım taraftarı tribünde olmayacak. Buna ek olarak, Trabzonspor taraftarı da İstanbul'da bu üç büyük takımla oynayacağı karşılaşmalara taraftarını getiremeyecek.

Beşiktaş'ın Bursaspor taraftarına uyguladığı yasak da devam edecek. Yeşil-beyazlı taraftarlar Vodafone Arena'da takımlarını izleyemeyecek. kulüpler ödeme yapmamış Maç günleri stat çevresinde karşılaşmanın başlamasından bitimi sonrasına kadar olan tedbir saatlerinde içki satışı yasak olacak.

Stattan yayın yapacak canlı yayın araçlarının koruması da kulüplere verildi. Kulüpler canlı yayın ekiplerinin zarar görmemesi için güvenlik görevlendirmesi yapacak.

Maç günleri stat ve çevresinde görev alan emniyet güçlerinin kumanya paralarını ödemekle sorumlu olan üç büyüklerin bu ödemeleri yapmadığı ortaya çıktı. Geçen yıldan kalan bu borç nedeniyle İstanbul Valiliği kulüpler için icra takibi başlattı.

Fatih DOĞAN / Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki