Devran Tersine Döndü

Beşiktaş'ta yaşanan sakatlık sayısı, 2014-15 sezonun ilk yarısına göre p oranında azalarak 29'dan 9'a düştü. Bu oran Fenerbahçe'de 0, Galatasaray'da ise arttı.
Haberin yayılanma tarihi:13 Ocak 2016, Çarşamba

Sakatlık konusunda geçen sezon Avrupa'da zirveyi kimseye kaptırmayan Beşiktaş, teknik heyet ile sağlık ekibinde yaşanan değişiklikler ve BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki yenileme çalışmalarının ardından bu sorunu büyük ölçüde çözdü.

Siyahbeyazlı takımda 2014-2015 sezonun ilk yarısında 16 farklı isim 29 defa sakatlanırken, bu sezon 7 farklı futbolcu sadece 9 sakatlık yaşadı. Sakatlıktaki azalma oranı ise %70 olarak gerçekleşti. Beşiktaş'ta düşüş gösteren bu oran, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'da ise tam tersi bir gelişme göstererek tavan yaptı. Sarılacivertlilerde 33 sakatlık ile artış oranı %120'ye yükselirken, sarıkırmızılılarda bu oran 24 sakatlıkla %60 oldu.

Güneş buldozer gibi!

Beşiktaş'ın dün sabahki kondisyon çalışmasını salona alan teknik direktör Şenol Güneş, oyuncuların adeta pestilini çıkardı. Futbolcular, antrenmanın ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde kalarak akşam idmanına kadar olan süreyi masaj ve dinlenme ile geçirdiler. Bazı oyuncular, Şenol Güneş'in kondisyon yüklemeleri ile ilgili olarak "Hoca sezon başında olduğu gibi devre arasında da buldozer gibi ezdi, geçti" diye espri yaptı. Siyah-beyazlılar, akşam idmanında ise taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Bu arada kasığına top isabet eden Milosevic, tedbir amacıyla antrenmanı yarıda bıraktı.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki