DOLMABAHÇE'DE SEVENLER BULUŞUYOR!

Tamamen dolu tribünler önünde Alanyaspor'u konuk edecek olan Beşiktaş, dört maç sonra kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor...
Haberin yayılanma tarihi:09 Nisan 2022, Cumartesi

Süper Lig'in 32. Haftasında Güney Ekibini Konuk Edecek Olan Kara Kartal Yeni Hocasıyla İlk İç Saha Maçına Çıkıyor

Kara Kartallar evindeki 5 maçta da Güney ekibini yenmeyi başardı. Teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde iç sahadaki ilk maçına çıkacak Beşiktaş mutlak galibiyet hedefliyor. Konuk ekip Alanyaspor ise güçlü rakibi karşısında sahadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Beşiktaş'ta tüm gözler bu akşam oynanacak Alanyaspor karşılaşmasına çevrildi. Ligde 4 maç sonra galibiyete uzanmak isteyen siyah-beyazlılar, yeni teknik direktörü Valerien İsmael yönetiminde iç sahadaki ilk maçına çıkacak. Beşiktaş, Farioli idaresinde iyi bir çıkış yakalayan Alanyaspor karşısında kötü gidişatı durdurmak ve 3 puan alarak yeniden yükselişe geçmek istiyor.

EVİNDE YENİLMİYOR

İki takım arasındaki karşılaşmalara bakıldığında Beşiktaş'ın üstünlüğü bulunuyor. Siyah-Beyazlılar, rakibiyle bugüne kadar karşı karşıya geldiği 12 maçta 9 galibiyet alırken, 1 maç beraberlikle sonuçlandı, Akdeniz temsilcisi 2 kez kazandı. Beşiktaş'ın evinde oynanan maçlarda ise Alanyaspor bugüne kadar 90 dakikalar sonunda puan alamadı. Kartal'ın ev sahibi olduğu 5 maçta da kazanan Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlılar, bu m açlarda 12 gol atarken, kalesinde 2 gol gördü.

7 OYUNCU SINIRDA

Siyah-Beyazlılarda Oğuzhan, Teixeira, Rıdvan, Welinton, Rosier, Güven ve Josef kart sınırında. Söz konusu oyuncular bu akşam kart görmesi halinde haftaya Giresun deplasmanında forma giyemeyecek.

LARIN KART CEZALISI

Beşiktaş'ta bu akşamki maç öncesinde, Trabzonspor karşısında kırmızı kart gören Cyle Larin cezası nedeniyle forma giyemeyecek. PFDK'nın 1 maç ceza verdiği Larin, Giresun maçında forma giyebilecek.

İKİ FORVETTE ÇEKİMSER

Beşiktaş Teknik Direktör Valerien İsmael, elindeki iki forvet için kesin kararını sezon sonunda verecek. Cyle Larin ve Güven Yalçın konusunda çekimser kalan Fransız çalıştırıcının, yönetimin belirlediği şartların oluşmaması halinde 2 isimle de yolların ayrılmasına karşı çıkmayacağı belirtildi. Larin ve Güven'le haftaya yeniden masaya oturulacak.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ: Ersin, Welinton, Vida, Montero, Rosier, Josef, Can, Rıdvan, Ghezzal, N'Koudou, Batshuayi

ALANYASPOR: Marafona, Juanfran, Furkan, Fatih, Borja, Novais, Efecan, Emre Akbaba, Efkan, Tayfur, Candeias

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki