DOWN SENDROMLU ÖZEL FUTSAL MİLLİ TAKIMI AVRUPA ŞAMPİYONU!

Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımı, İtalya'daki Avrupa Şampiyonası'nın final maçında Portekiz'i 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaştı...
Haberin yayılanma tarihi:10 Eylül 2023, Pazar

ŞAMPİYON TÜRKİYE

Milli takım, Padova kentindeki Palestra Comunale di Salboro'daki final maçında Portekiz ile karşılaştı. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi. Maçın ikinci yarısında 2 gol birden atan, Türkiye karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı.

MİLLİ TAKIMDAN ‘TÜRKİYE’ TEZAHÜRATI

Maçın bitiş düdüğüyle büyük bir coşku yaşayan milli takım, hep birlikte "Türkiye" tezahüratları yaptı. Karşılaşmayı yerinde izleyen Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın'ı telefonla arayan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, görüntülü görüşmede tüm oyuncuları tebrik etti.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI TEBRİK ETTİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş sosyal medya hesabından oyuncuları, 'Bugünün güzel haberi Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımımızdan :) Final maçında rakibi Portekiz’i 2-1 yenerek Avrupa Şampiyonu olan milli takımı tebrik ediyorum. Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Her daim yanlarında olmaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz.' diyerek tebrik etti.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki