EKSİK KARTAL 1 PUANA RAZI OLDU!

Süper Lig ikinci devre ilk karşılaşmasına eksikliklerle çıkan Beşiktaş, Çaykur Rizespor deplasmanından 2-2 beraberlikle ayrıldı...
Haberin yayılanma tarihi:09 Ocak 2022, Pazar

EMİRHAN FARKI

Siyah-Beyazlılar da genç oyuncu Emirhan İlkhan oyunu ile beğenileri toplamaya devam etti.  Süper Lig'de gol atan en genç Beşiktaşlı Emirhan (17 yaş 222 gün), Batuhan Karadeniz'den (Ekim 2008'de 17 yaş 165 gün) bu yana Süper Lig'de gol atan en genç Beşiktaş oyuncusu oldu. Karşılaşmada bir topu direkten dönen genç yıldız adayı, penaltı pozisyonunu da yaratan isim oldu.

Golünü Attı

Beşiktaş'ta 17 yaşındaki İlkhan ilk kez Beşiktaş forması ile Süper Lig maçına çıktı. Emirhan, karşılaşma boyuna ortaya koyduğu performansla dikkat çekti. Genç oyuncu, 60. dakikada takımını 2-1 öne geçirdi. Emirhan İlkhan, kaleye ilk şutunu çekerken, bu şutu da gol oldu.

Batshuayi Ancak Penaltıdan...

25. dakikada gelişen Beşiktaş atağında ceza sahasının içerisinde topun Fabricio’nun eline çarpması sonucu hakem Alper Ulusoy’un VAR incelemesinin de ardından penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunda topun balına geçen Batshuayi’nin vuruşunda ise meşin yuvarlak filelerle buluştu.

Vida Cezalı Duruma Düştü

Beşiktaş'ta Rizespor maçında sarı kart gören Vida gelecek hafta oynanacak Gaziantep FK maçında cezalı duruma düştü.

Kırmızı Kartlar Havada Uçuştu

Çaykur Rizespor'da Gökhan Gönül, yaptığı müdahele sonrası ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Ardından Montero ile gerginlik yaşadı ve Beşiktaş'tan da Montera'da direkt kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Rizespor'dan Umar Aminu sahaya girdiği için sarı kart gördü.

Beşiktaş 11 Eksikle Sahaya Çıktı

Beşiktaş'ta sarı kart cezasının yanından hasta olan Ghezzal ile birlikte Pjanic, Teixeria, Atiba, Larin, Kenan Karaman, Can Bozdoğan, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal, N'Koudou kafilede yer almadı.

Etiketler: Rize   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki