ERİC BAİLLY 20 GÜNDE BİR REVİRDE!

29 yaşındaki Fildişi Sahilli stoper, Beşiktaş’a imza atmasından bu yana 4 sakatlık yaşadı. Takımdaki 80 gününün 50’sini tedavi olarak geçirdi...
Haberin yayılanma tarihi:25 Kasım 2023, Cumartesi

DAKİKASI 246 BİN TL;

Beşiktaş'a 3.5 milyon Euro'ya (Güncel kurla 110 milyon TL) imza atan Eric Bailly, 7 maçta toplam 448 dakika görev yaptı. Şu ana kadar oynadığı karşılaşmalar göz önüne alındığında Siyah-Beyazlı takıma dakikası yaklaşık 246 bin TL'ye mal oldu. Futbolcu, 3 hafta daha sahalardan uzak kalacağı düşünüldüğünde maliyeti daha da yükselecek.

Sakaryaspor ile oynanan özel maç sonrası çekilen MR'ında sol uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama tespit edilen Fildişi Sahilli stoperin en az üç hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Beşiktaş'taki 80 gününün 50'sini tedaviyle geçiren 29 yaşındaki futbolcu, ortalama her 20 günde bir kendisini revirde buldu. Yaşadığı son sakatlıkla birlikte bu süre daha da artacak. Eric Bailly, Beşiktaş'taki 2.5 aylık kariyerinde adale ağrısı, boyun tutulması, kürek kemiği çevresi kas grubundaki spazm, son olarak sol uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama olmak üzere 4 defa problem yaşadı.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki