ERİC BAİLLY'Yİ HANGİ TÜRK MENAJER TEHDİT ETTİ?

İngiliz The Mirror gazetesi Beşiktaş'ın yıldızı Eric Bailly'nin bir Türk menajer tarafından tehdit edildiğiyle ilgili bir haber yaptı....
Haberin yayılanma tarihi:11 Aralık 2023, Pazartesi

KİM BU F.Ç.?

Tehditlerin Bailly tarafından Beşiktaş kulübüne iletildiğini hem Emniyet'in hem de FIFA'nın devreye girdiğini açıkladı. Eric Bailly'yi tehdit eden menajer kim olabilir. Olağan şüpheli olarak Bailly'nin Beşiktaş'a geldiği dönemde attığı bir sosyal medya mesajıyla gündem olan F.Ç. isimli menajer ön plana çıktı. 

F.Ç.'nin 8 Ağustos'ta Yaptığı Paylaşım:

* Eric Bailly için hakkımızda hayırlısı olsun. Bekleyip göreceğiz.

Aynı Menajerin 9 Ağutos'ta Yaptığı Paylaşım

* Arkadaşlar kimse beni sorgulamasın, kimse bana absürt şeyler yazmsın. Galatasaray'a önerdim. Gerek Erden Timur gerekse Dursun Başkan ile de görüştüm. Ama istemediler. Transfer bitmişken, transferi durdurdum ama olmadı. Elimden başka bir şey gelmez. beşiktaş devrede. Şu an Beşiktaş yüzde 95.

F.Ç. kendisini Football Player Agency isimli menajerlik şirketinin bir üyesi olarak tanıtıyor. Şirket İsviçreli Marco Pitta'nın üzerine kayıtlı. F.Ç.'nin sosyal medya hesabına bakıldığında fanatik Galatasaray taraftarı olduğunu anlamak için müneccim olmaya gerek kalmıyor.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki