'ERSİN VE RIDVAN'I BÜYÜK TAKIMLAR İZLİYOR!'

Ajax alt yapısında yetişen Beşiktaş'ın eski futbolcusu Baki Mercimek, Beşiktaşlı genç oyuncuların Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla ilgili önemli açıklamalar yaptı...
Haberin yayılanma tarihi:01 Ekim 2021, Cuma

'Rövanşta Ajax'ı Yenebiliriz'

Şu anda Gençlerbirliği'nin sportif direktörü olan Baki Mercimek, Siyah - Beyazlıların Ajax maçı ile ilgili "Aslında beklediğim bir senaryo çıktı. Bazı oyuncular kendi mevkiilerinde oynamadı. Ajax aşırı derecede formda bir takım. Pas trafiğinde bunu gördük. Tabii ki full dolu tribünlere karşı oynamak kolay değil. Umarım İstanbul'daki rövanş maçında statta maksimum sayıda taraftar olur ve Ajax'ı baskı altına alırız. Biz de onları yenebiliriz" dedi.

'Ersin Ve Rıdvan'ı Büyük Takımlar Takip Ediyor'

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Baki Mercimek, "Ersin Destanoğlu kendini ispatladı. Uluslararası platformda takip ediliyor. Rıdvan Yılmaz'ı da Avrupa'nın iyi takımları takip ediyor. Bunu çok iyi biliyorum. Serdar Saatçi özellikli bir oyuncu. Gelişime çok açık. Berkay Vardar, ilk maçını Şampiyonlar Ligi'nde oynadı. Yeniliyoruz; ama 2003 doğumlu oyuncumuzu oynatıyoruz. Sergen Yalçın'ı bu cesaretinden dolayı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

'Grupta İlk İki Belli Gibi'

Baki, "Beşiktaş, grupta lider olma şansını yetirdi. Borussia Dortmun ve Ajax 6 puan yaptılar. Sporting ve Beşiktaş sıfır puanda. İlk iki belli gibi... Beşiktaş'ın hem içeride hem dışarıda Sporting Lizbon'u yenebileceğini düşünüyorum. Bence Beşiktaş, üçüncü olarak bu gruptan Avrupa Ligi'nin ikinci turu için Play-off oynama hakkı kazanır" diyerek sözlerini noktaladı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki