ESKİ FUTBOLCU EMRE KOCADAĞ İLE DALGA GEÇTİ!

Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın eski futbolcusu Batuhan Karadeniz, Siyah-Beyazlı ekibin Asbaşkanı Kocadağ'a çağrıda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:16 Temmuz 2023, Pazar

"Uçak Muçak İneceği Yok Bari Benimle Görüşün"

Son olarak Van Spor FK forması giyen ve şu anda Sky Sport TR YouTube kanalında yorumculuk yapan Beşiktaşlı eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Siyah-Beyazlı takımın Asbaşkanı Emre Kocadağ'a çağrıda bulundu. Beşiktaş'ın transfer politikasını espri bir şekilde eleştiren Karadeniz, "Uçak muçak ineceği yok. Ceyhun Bey, ben boştayım bari benimle görüşün (alın diyemiyorum malum…)" ifadelerini kullandı.  32 yaşındaki golcü futbolcu futbola İçerenköy altyapısında başladı ve 2003 yılında Beşiktaş altyapısına geçiş yaptı. 2007 yılında ise A takıma kadar yükseldi.

Beşiktaş Kariyeri

Siyah-Beyazlı takım kariyerinde 37 maça çıkan Karadeniz 3 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. 

Forma Giydiği Takımlar

Tecrübeli oyuncu ülkemizde sırasıyla Eskişehirspor, Sivasspor, 1461 Trabzon, Iğdır FK, Şanlıurfaspor, Bandırmaspor, Sakaryaspor, Elazığspor, Tuzlaspor, Van Spor, Adana Demirspor ve Trabzonspor formaları da giydi. Karadeniz ayrıca İsviçre'nin FC St. Gallen 1879 kulübünün de formasını 7 kez giydi ve 2 asist kaydetti.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki