Eski Yıldızlar Beşiktaş'taki Günlerini Arıyor!

Beşiktaş'ta son 4 sezon içerisinde yüksek bonservis bedelleri karşılığında yuvadan uçan birçok futbolcu, Siyah-Beyazlılar’daki günlerini arıyor...
Haberin yayılanma tarihi:01 Nisan 2019, Pazartesi

Yakın dönemde 23 Milyon Euro’ya Everton’a giden Cenk Tosun ve 6 Milyon Euro’ya Fulham’a transfer olan Fabri bu isimlerin başında geliyor.

Siyah-Beyazlılar, kulübün Başkanlık koltuğuna 2012 yılında Fikret Orman’ın seçilmesinin ardından hem ligde hem de Avrupa’da önemli başarılar elde etmişti.

Yaklaşık 7 yıllık dönemin özellikle son 4 sezonunda büyük oyuncu satışları gerçekleştiren Beşiktaş Kulübü’nde rekor üstüne rekor kırılmıştı.

Çoğunlukla Avrupa ve Çin kulüplerine yaptığı oyuncu satışlarından önemli gelirler elde eden Kara Kartal’da yuvadan ayrılan birçok futbolcu, şimdi Beşiktaş'taki günlerini arıyor. Yakın dönemde 23 milyon Euro karşılığında Everton’a transfer olan Milli golcü Cenk Tosun, bu listenin başındaki isim.

Beşiktaş’ta Kraldı Hamle Oyuncusu Oldu

Sam Allardyce’ın yönetimindeki Everton’da geçen sezon yarım dönemde 14 maça çıkıp 5 gol atan Cenk Tosun, İngiliz menacerin gönderilmesi ve yerine Marco Silva’nın getirilmesinin ardından forma yarışında geri planda kaldı. Bu sezon sadece 9’u ilk 11’de olmak üzere 22 karşılaşmada görev yapan Cenk, Portekizli çalıştırıcının hamle oyuncusu olarak değerlendirdiği bir isim oldu.

Tecrübeli futbolcu, A Milli formayla çıktığı son 2 maçta 2 gol ve 1 asistik performans sergilemesine rağmen takımının önceki günkü West Ham maçında sadece 3 dakika forma giyebildi.

Babel Küme Düşüyor

Öte yandan 2 Milyon Euro’ya Fulham’a gönderilen Babel de Fulham’la küme düşmek için geri sayımda. Babel'in tekrar Türkiye'ye döneceği, spor basını tarafından sıkça yazılıyor.

Fabri Mutsuz

Kara Kartal’ın yeni sezon öncesinde İngiltere Premier Lig ekibi Fulham’a 6 Milyon Euro karşılığında gönderdiği Fabri’nin Ada macerası beklediği gibi geçmedi. İspanyol kaleci, Premier Lig’de bu sezon küme düşmesi beklenen Londra kulübünde sadece 2 karşılaşmada görev yapabildi, sonrasında kadroya bile giremedi.

Atınç Forma Yüzü Göremiyor

Almanya ekibi RB Leipzig’e 6 Milyon Euro’ya gönderilen Atınç Nukan da üst üste yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bu sezon 1 dakika bile süre alamadı.

Fanatik

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki