Eylül’de Gel!

Milli maç arası sonrasında Şenol Güneş ve öğrencileri, 18 günde üç Süper Lig ve iki Şampiyonlar Ligi sınavında ter dökecek.
Haberin yayılanma tarihi:06 Eylül 2016, Salı

Süper Lig'e iki maçta attığı 6 gol ve bir galibiyet, bir beraberlikle başlayan Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından Eylül ayının kalan günlerde yoğun bir fikstürle karşı karşıya. 10 Eylül'de Vodafone Arena'da Karabükspor ile karşılaşacak olan Kartal, 7 yıl aradan sonra katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki ilk maçı için Avrupa'nın en uzak deplasmanlardan birine gidecek. 13 Eylül'de Lizbon'da Benfica ile karşılaşacak olan Şenol Güneş ve öğrencileri, Avrupa sınavı sonrasında 18 Eylül'de Akhisar deplasmanı için Manisa'da sahaya çıkacak.

DERBİ SONRASI DİNAMO KİEV

Sezonun ilk derbisinde 24 Eylül Cumartesi günü Vodafone Arena'da Galatasaray ile kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci sınavı, 28 Eylül'de Vodafone Arena'da Dinamo Kiev ile. Siyahbeyazlı takım Eylül ayında 3 maçı evinde oynarken, 2 sınavı için deplasmana gidecek ve Ekim ayının ilk gününde de Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.


Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki