''FACİANIN SORUMLUSU AK PARTİ İKTİDARIDIR!''

BJK Kongre üyesi, CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın Amasra Taşkömürü İşletme Müessesesi’nde 41 maden emekçisinin şehit eden grizu patlamasının göz göre göre geldiğini söyledi...
Haberin yayılanma tarihi:17 Ekim 2022, Pazartesi

 Ahmet Akın, “Kapsamlı bir rapor hazırlıyoruz. Kamuoyu ile paylaşacağız. Facianın sorumlusu AK Parti iktidarıdır. İktidarın ihmal ve sorumsuzluklarıdır” dedi.

Amasra faciasının haberi alınır alınmaz Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu talimatıyla CHP Enerji ve Altyapıdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın başkanlığında kurulan CHP heyeti incelemeler sonrası kapsamlı bir rapor hazırlıyor. Akın, Amasra Taşkömürü İşletme Müessesesinde intikal ettikleri andan itibaren bölgede inceleme yaparak görüşmelerde bulundu. Amasra faciası ile ilgili ön rapor hazırlayan Balıkesir Milletvekili, kapsamlı raporu kamuoyu ile paylaşacaklarını bildirdi.

Akın Amasra’da Yaşanan Facia İle İlgili Tespitlerini Ve Görüşlerini Şöyle Anlattı:

“Amasra faciası gösteriyor ki, AK Parti iktidarı ne Soma’dan ne Ermenek’ten ne de onlarca faciadan ders almış. Bırakın ders almayı bizim uyarılarımız, Sayıştay’ın uyarılarını dinlememiş. AK Parti iktidarının ölü taklidi yaparak, kulağının üstüne yatarak ortaya koyduğu yanlış politikalar yüzünden yüzlerce maden emekçimizin hayatlarını söndürdüler. Bir hayat bu kadar ucuz olmamalı. Madenci cinayetlerinin sorumlu AK parti iktidarıdır.” dedi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki