FARKLI AMA YETMEZ

Yemen Ekşioğlu, Beşiktaş'ın Alanyaspor galibiyeti sonrası değerlendirmelerde bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:21 Ağustos 2016, Pazar

2015-2016 Turgay Şeren sezonu başladı. Beşiktaş için biraz sıkıntılıydı. Ancak 3 puan ilk hafta için hayırlı uğurlu olsun. Son şampiyon ünvanını korumak için ligin çiçeği burnunda takımı Alanyaspor karşısında hiç de zorlanmadı. Farklı skor herkesi memnun etti. Peki farklı skora rağmen oyun tatmin etti mi? Hayır... Gol pozisyonları dışında Beşiktaş, Vodafone Arena’da Alanya’nın ceza sahasına giremedi. 

Ayağa kalk Cenk!

Öncelikle şunu söylemeliyim... Beşiktaş’ın defansını mutlaka toparlaması lazım. Tosic-Necip olmuyor, olmaz da Şenol hoca... Cenk Tosun, Gomez’in gölgesinde kalmıştı. Dün ilk lig maçı. ‘Stres, heyecan olabilir’ diyorlar. Ancak 2 milyon Dolar isterken stres heyecan olmuyor. Bu işi de benim aklım almıyor. Cenk Tosun’un yerden bir an önce kalkması lazım. Forvet adam yere sağlam basmalı. Bunları Cenk Tosun’un iyi olmasını istediğimizden söylüyoruz. Yönetim harıl harıl santrfor arıyor. Sen kendi kendine, ‘Ben ne işe yarıyorum’ demiyor musun! 

Oğuzhan kaldığı yerden

Rakip Alanyaspor iki kez geldi. İkisinde de Tolga altıpastan dışarı çıkmadı. Altıpas kalecisi değil, sen Beşiktaş’ın 1 numarasısın. Çıktın mı topu alacaksın ya da çıkmayacaksın. Tolga eleştirilere kızıyor ama kusura bakmasın. Geçen sene çoğu maçta dişimiz, ağzımıza geldi. Galatasaray maçında Muslera kupayı aldı, bizimki yol geçen hanıydı! Ligin ilk maçı bu. Her hatanın telafisi olur. Quaresma’nın çabası, Tolgay’ın mücadelesi, arayışları beni ümitlendirdi. Oğuzhan aynı Oğuzhan. Kaldığı yerden devam ediyor. İlk hafta 3 puan iyidir. Kendi sahasında huzurlu başlamak önemli. Yine de her rakip Alanya gibi olmaz. Akdeniz ekibi çok özür dilerim ama geldiği gibi gider.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki