FEDERASYON TESİSLERİNDE GİZLİ SAKLI TOPLANTI!

Riva'da neden toplandılar? Sır gibi saklanan ana gündem maddesi ortaya çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:28 Ekim 2023, Cumartesi

FENERBAHÇE, GALATASARAY VAR BEŞİKTAŞ YOK;

Kulüpler Birliği Vakfı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki tesislerinde bir araya geldi. Toplantıda Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç ve başkan yardımcıları Süleyman Hurma ve Fatih Saraç da katıldı. Ayrıca Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve TFF yönetim kurulu üyeleri de toplantıda yer aldı.

Diğer Kulüp Yöneticileri Çevrimiçi Katıldı

Diğer kulüplerin yöneticileri ise toplantıya çevrimiçi olarak dahil oldu. Toplantıda Türk futbol gündemi görüşülürken, ana maddenin e-bilet olduğu kaydedildi. Elektronik bilet işletmesi Passolig'in sözleşmesi 2023-24 sezonu sonunda tamamlanacak. TFF'nin bir ihale yaparak e-bilet işletmesini belirlemesi bekleniyor.

Ali Koç Gündeme Getirmişti

Trendyol Süper Ligi fikstür çekiminde konuşma yapan Fenerbahçe Spor Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, bu konuyu gündeme getirmişti. Ali Koç, "Passolig hepimizi yoruyor, taraftarları uzaklaştırıyor" diye konuştu. Koç, Passolig ihalesi için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye çağrıda bulunurken, daha iyi bir gelir beklentisi içinde olduklarını kaydederek, "Onun da ihale zamanı geldi. O konuda da gerekenleri yapacağız" dedi.

Kulüpler Birliği'nden Yeni Komisyon

Kulüpler Birliği, yeni dönemdeki ihalesi yayın ihalesi, e-bilet ve spor yasası konularıyla ilgili bir komisyon oluşturdu. Komisyon; İstanbul ve Ankara'da bir araya gelecek. Kasım ayının ilk haftasında Kulüpler Birliği Vakfı, genel bir toplantı yapmayı planlıyor.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki