Fetö Denilen İblisle Kimler Konuşmuş Öğrenilsin

Beşiktaş'ın eski hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Akpınar Kumpas davasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.
Haberin yayılanma tarihi:21 Şubat 2017, Salı

TAPELERİN GERÇEK OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILSIN BU DAVADA 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Akpınar, "Tabi bu şu andaki ülkenin bulunduğu koşullarda belli bir dava. Yanlış deliller sağlanıp insanların hapse atılması yanlıştı. Sportif bir suç varsa sportif bir ceza verilmeliydi. Kumpas mıdır değil midir bunların hepsini göreceğiz. Şunu rica ediyorum, Bu tapelerin gerçek olup olmadığı da araştırılsın bu davada" dedi.  

BEŞİKTAŞ'IN ŞİKAYET ETMESİNİ GEREKTİRECEK BİR ŞEY YOK 

Akpınar, "Bir önceki davaların savunmaları da bu yöndeydi. Bu kayıtlara dayanarak davalar açıldı. Aziz Yıldırım'ın beyaanatına imzamı atarım. İki dava da birleşsin. Biz hep direndik diyor Aziz Yıldırım. Biz de Beşiktaş camiası olarak Beşiktaş'ın böyle bir şeye bulaşmadığını söyledik. Beşiktaş'ın şikayet etmesini gerektirecek bir şey yok. Tahliyeler gerçekleştikten sonra Fetö denilen iblisle kimler konuşmuş bu öğrenilsin. Tahliye olanlar başkaları vasıtasıyla Fettullah Gülen ile görüştü. Bunların açığa çıkması lazım" şeklinde konuştu.  

TAHLİYEDEN SONRA KİMLER FETULLAH'LA GÖRÜŞTÜ? 

Akpınar, ""Niye görüştünüz ? Madem size bu kadar kötülük yaptı ? İnsanlar çok ilginç. İnsanlar bugün sırtlarında taşıdığı insanların üstünde  tepiniyorlar. Keşke bu davada bunlar ortaya çıksa. Peki Fenerbahçe cephesinde bu yanlış bu doğru diye bir tape var mı?  İddianame açıklandığında Fenerbahçe cephesinden bir tape çıkmadı. Burada şu dava açıklığa kavuşsun artık. Tapelerde oynama var ise bunlar da ortaya çıksın" dedi.  

HAKEMLER 

Ahmet Akpınar, "Beşiktaşın geçmişte ne kadar canı yandığını hepimiz biliyoruz. Hakemlere sahip çıkalım demem. Sahadaki oyuncularımız iyi niyetliler. Hakemlerimiz çok kötü her maçta çok kötüler. Maalesef çok istikrarsızlar. Paraları kazanınca geçim kaygısı olmaz diye düşünüldü fakat daha çok yayıldılar. Bunlar olmaması lazım" diyerek sözlerini tamamladı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki