FİKRET ORMAN AHMET NUR ÇEBİ'Yİ CANLI YAYINDA DÜELLOYA DAVET ETTİ!

Beşiktaş eski başkanından, Çebi’ye çok sert sözler: “Bana Pusu Kurdular...''
Haberin yayılanma tarihi:09 Ekim 2023, Pazartesi

'AHMET NUR ÇEBİ İLE YAYINA ÇIKARIM'

Ahmet Nur Çebi ile ortak yayına çıkabileceğini söyleyen Çebi, “Çin’e gittik olay oldu. Benim gibi Beşiktaşlı olmadıkları için bilmezler. Beşiktaş’ın vizyonu vardır. Benim tarzım vardır. Arkadan kuyu kazmam. Trol hesap açma işlerini bilmem. Ahmet Nur Çebi ile karşılıklı yayına çıkarım.'' dedi.

''Algı Yapıyorlar''

Döneminde yapılan transfer hakkında konuşan Orman, ''Vagner Love transfer döneminde yurtdışına gitmiştim. Beşiktaş'ın UEFA'ya temiz kağıdı vermek gerekiyormuş. Biz gidip Alanyaspor'dan borcu yoktur kağıdı almışız ve faiz eklenmiş. Bunun davalık kısmını sordum avukata bilmiyorum dedi. Algıyla 102 milyon, loca satmışım gibi laflar söylendi. Beşiktaş'ın stadyumu yok. İnsanlara kombine satmışım. Kart her yerde tanımlı olmadığı Çin diğer oynadığımız yerlerde bilet veriyorlardı.'' dedi.

''Süleyman Seba Bunları Tanımaz''

Ahmet Nur Çebi'nin Süleyman Seba olayına değinen Orman, ''Süleyman Seba abi bu Ahmet nur Çebi’yi tanımaz bile ya. Neymiş bana benziyorsun demiş hadi oradan ya Süleyman Abi seni hayatında 2 kere görmüştür seni nereden bilecek be adam. Bu tam İstanbul’un fethindeki Kenan komutan olayıdır. Ahmet Nur Çebi güzel sallıyor.'' dedi.

''Transferlerde Yüzde 80-90 Başarılıydık''

Transfer açıklamalarına devam eden Orman, ''Atiba Hutchinson'ı nasıl transfer ettiğimizi Ahmet Nur Çebi'ye sorun! Tottenham'dan N'Koudou'yu transfer ettik. Yüzde 50'si 4 milyon euroya. İstanbulspor'dan 2 milyon euroya oynadığı oyuncu Süper Lig'de top oynamış mı? Yüzde 50'sine 2 milyon euro verdin. Benim de transferde yanlışlarım olmuştur. Barcelona yanlış yapmıyor mu? Ama yüzde 80-90 başarılıydık. 100 milyon Euro’luk satış yaptık. Ersan’ı, Tosic’i sattım ben. Çıtamız ve marka değerimiz yüksekti.” dedi.

''Çebi Bana Kumpas Kurdu''

Ahmet Nur Çebi hakkında konuşan Fikret Orman, ''Yönetimime aldığım için çok pişmanım. Direkt kumpas kurdular bana. Algı kurdular bana. Fikret Orman paralar nerede sözlerine çok üzüldüm. Bugün gördüğüm kadar görmemiştim. Ben troll hesapları şimdi öğreniyorum. Çok hesap kurmuşlar. Bütün Beşiktaşlılar biliyor hesapları.'' dedi.

''Paralar nerde'' Sorusuna Cevap

Beşiktaş'a aday olduğu zamanlar hakkında konuşan Fikret Orman, ''Ben Beşiktaş'a bir defa aday oldum. Ben Beşiktaş'ı Dolmabahçe Sarayı'ndan almadım. Çağlayan Adliye Sarayı'ndan aldım. 450'nin üzerinde borç. 70 milyon gelir. 140 milyon dolar gider. Nakit akışı 5 milyon dolar. Ortada stat yok. Gelir yok. Umudu kalmamış durumdayken başkan oldum. İlk gün 'Türkiye'nin en büyüğüyüz' dedim. Biz Türkiye'nin en büyüğüyüz. Beşiktaş Başkanı kendisini acındırmaz. Beşiktaş Başkanı ağlamaz, mağdur olmaz." dedi.

''Bugün Yine O Maça Çıkmazdım''

Fenerbahçe maçına çıkmama konusu hakkında konuşan Fikret Orman, ''Kupada bir Fenerbahçe maçımız oldu. Divan Kurulu kararıyla o maça çıkmadık biz. Bugün olsa yine çıkmam o maça. O süreçte beni en çok üzen Beşiktaş taraftarıdır. 'O maça çıkmayın, 10 sene şampiyon olmayın' deniyordu. Hepsi çok kısa sürede unutuldu." dedi.

''Nasıl Haberi Olmaz?''

Ahmet Nur Çebi hakkında açıklamalarına devam eden Orman, “Ahmet Nur Çebi, 6.5 sene ikinci başkandı. İcra Kurulu Başkanıydı. İmza yetkileri vardı. Nasıl hiç bir şeyden haberi yok? Raporlarda Çebi'nin adını resmen cımbızlamşlar. Sadece 8 kere ismi geçmiş 2 sinden sorumlu. Böyle bir şey olabilir mi ya ? Koltuğa oturduktan sonra "hiçbir şeyden haberim yok" dedi sadece. E senin ne işin vardı o zaman orda?'' dedi.

"Biz Beşiktaş'ı Durdurduk. Yoksa Beşiktaş Gidiyordu'' Dedi!

Stad ve tesislerin yapılması hakkında konuşan Orman, ''Biz olmayan para ile stadı yaptık. Tesisleri yaptık.Şampiyonluklar kazandık. Avrupa'da başarı elde ettik. Marka değerini yukarıya çıkardık. Üst üste 2 yıl şampiyonluktan sonra 3, 4, 5 gidecektik. Hatta Abdurrahim Albayrak "Biz Beşiktaş'ı durdurduk. Yoksa Beşiktaş gidiyordu' dedi. Sponsorluklarda her şeyde iyi gidecekken bir anda Beşiktaş'a operasyon başladı." dedi.

''Arkamızdan Dedikodu Yapmış Olabilir''

Arkasından dedikodu yapıldığını söyleyen Fikret Orman, "Çok konuşmaya niyetim yoktu ama konuşmanın zamanı geldi. Yapılan algılar kesilir diyordum ama öyle olmadı. Böyle algılar yapılmasını beklemiyordum. Ahmet Nur Çebi ile 6.5 sene beraber çalıştım ve böyle fikirleri olduğunu bana hiç söylemedi. Kapalı kapılar arkasında arkamızdan dedikodu yapmış olabilir.'' dedi.

''Gösterdiğim İtibardan Pişmanım''

Güçleri olmadığı zaman ağlak olduğu zaman da acımasız olurlar sözüyle örnek veren Orman, "Olağanüstü genel kurula gittiğim zaman ilk etapta Ahmet Nur Çebi ile konuşacağımı söylemiştim. Görüşmeye gitmek istediğimde 'Sen büyüğümsün, ben sana geleyim' dedim ve ofisine gittim. Orada da 'ben bunlardan rahatsızım' demedi. 'Umut ve Şafak'ı yönetime almazsan ben yönetime girerim' dedi. Sen bilirsin dedim ben de. Bu tarz adamlar hep böyledir. Güç yokken ağlama, mağduriyet, güç eline geçince de acımasızlık. Ahmet Nur Çebi'ye gösterdiğim itibardan pişmanım. Bana direkt kumpas kuruldu." dedi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki