Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, katıldığı bir açılışta önemli açıklamalarda bulundu.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için isminin geçmesi ile ilgili açıklama yapan Orman, "Federasyon seçimi 1 Haziran'da, o zamana kadar çok süre var. O işlerin altından çok sular akar" dedi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in A Milli Futbol Takımı'nın başına geçmesinin ardından yeni teknik direktör kim olacak sorusu üzerine Başkan Orman, "Şu an Beşiktaş'ın seçimi var. Seçimden sonra açıklayacağız. Aklımızda kesinleşmiş bir isim yok" diye konuştu.
Genç futbolcu Dorukhan Toköz için tekliflerin geldiği haberlerinin yazıldığını fakat kendisinin bilgisi olmadığını belirten Fikret Orman, "Geçen senede Vida 25'e gitti, 35'e gitti denildi. Şimdi Dorukhan başladı. Beşiktaş'a gelmiş resmi bir teklif yok. Transfer çalışmalarımız başladı ama onlar da sezon bittikten sonra açıklanır" şeklinde konuştu.
ARTVİN'DE AÇILIŞA KATILDI
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Artvin'in Hopa ilçesinde Beşiktaşlı hayırsever iş adamı Serkan Yazıcıoğlu'nun katkılarıyla yaptırılan anaokulunun açılış törenine katıldı. Orman; "İnsanlar kazandıkça, hayırlarda bulunduğu sürece gelirleri artar, insanların duasını alırlar" dedi. Başkan Orman son olarak Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'nın bugün doğum günü olduğunu hatırlatarak, "Allah gani gani rahmet eylesin. Camiamızın önemli bir ismiydi. Burada bir okul açtık, bir sınıfa onun ismini verdik. Onu da yad etmiş olduk" diye konuştu.
Fotomaç