Fikret Orman Transfer Turunda

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bursa maçında Vodafone Arena’da değildi.
Haberin yayılanma tarihi:11 Aralık 2016, Pazar

Transfer turuna çıkan başkanın, geçtiğimiz gün Paris’e gittiği öğrenildi... Dünü de Fransa’da geçiren Orman, bugün İspanya’ya geçecek ve devre arası için oyuncu izleyecek.

Caner Erkin ve Anderson Talisca’nın sakatlıkları, kanatlarda Ricardo Quaresma dışında ‘A kalite’ natif olmaması, Vincent Aboubakar’ın son kral Mario Gomez’i mumla aratması ve stoperde Tosic’in özellikle Avrupa’da yetersiz kalması üzerine Beşiktaş’ta yönetim transfer için düğmeye basmıştı... Şampiyonlar Ligi’ne veda edilmesinin ardından yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden Siyah-Beyazlılar, hem Süper Lig hem de Avrupa’da başarı yakalamak için kolları sıvadı. 

Teknik direktör Şenol Güneş’e bol natifli bir kadro sunmayı planlayan başkan Fikret Orman, oyuncu izlemeye başladı. Göreve geldiği günden itibaren transfer çalışmalarına önderlik eden Orman’ın, yine aynı yöntemi izlediği ve geçtiğimiz gün belirlenen isimleri takip etmek için Paris’e gittiği öğrenildi. Dünü de Fransa’da geçiren Beşiktaş Başkanı’nın bugün ise İspanya’ya geçeceği belirtildi. Avrupa turunda hem bir dizi temaslarda bulunan hem de söz konusu oyuncuları çıplak gözle takip eden Orman, Türkiye’ye döndüğünde Şenol Güneş’le masaya oturup transfere son şeklini verecek. Ekonomik anlamda da temkinli davranan Kartal, bütçesine uyması durumunda kanatlara, savunmaya ve forvete takviye yapmayı planlıyor...

Habertürk

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki