Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a Gönderme

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Jan Olde Riekerink'e cevap verdi; Aziz Yıldırım'a göndermede bulundu.
Haberin yayılanma tarihi:20 Aralık 2016, Salı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde 'Kulüp Yönetiminde Ekonomi ve Beşiktaş' konulu söyleşide konuşma yaptı ve Aziz Yıldırım ile Galatasaray'a gönderme yaptı.

Osmanlıspor deplasmanında zeminden şikayetçi olan Riekerink'e cevap veren Orman, "Galatasaray'ın hocası, çok soğuk, nasıl top oynanıyor diye sitem etmiş. Haklı, biz orada 1 sene top oynadık. Bunlar bizi yıldırmadı" ifadelerini kullandı.

AZİZ YILDIRIM'A GÖNDERME

Fikret Orman, Gökhan Gönül ve Caner Erkin transferleri ile ilgili gelen bir soruya ise, "Geçen sene F.Bahçe başkanı Beşiktaş sinirimi bozmasın, en iyi oyuncularını alırım oturtururum dedi. Biz o zihniyette yapmadık" cevabını verdi.

Beşiktaş Başkanı ayrıca, sözleşme teklif ettikleri Ricardo Quaresma'yı hiçbir zaman gönderme niyetleri olmadığını kaydetti.

FİKRET ORMAN'A BAŞARI ÖDÜLÜ

Fikret Orman'a konuşmasından sonra günün anısına 'Başarı Ödülü' ve Hakan Özköse'ye de günün anısına plaket takdim edildi.

Fikret Orman, ayrıca Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı'yı makamında ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkanımız Fikret Orman, Çarıkçı'ya forma hediye etti.


Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki