Fikret Orman'dan Porto Başkanına Aboubakar İçin Jimenez Resti!

Fikret Orman, Porto başkanı ile FFP konusunda konuştu.
Haberin yayılanma tarihi:03 Haziran 2017, Cumartesi

Vincetn Aboubakar'ın işini bitirmek için dün Portekiz'e giden Fikret Orman, Porto Başkanı Jorge Nuno Pinto da Costa'nın yanı sıra asbaşkanlardan Fernando Gomes ve Adelino Caldeira ile bir araya geldi.

Aboubakar için masaya oturan iki başkanın üzerinde durduğu konu ise Porto'nun FFP kuralları gereği 112 milyon euro'luk futbolcu satma zorunluluğu oldu. Orman, kendilerinin FFP yüzünden Avrupa'ya gidemediğini hatırlattı. UEFA'nın şakasının olmadığını söyledi.

Pinto, bu yüzden Aboubakar'ı 10 milyon euro'nun altında satamayacağını, Konfederasyon Kupası'nı da beklemek zorunda olduğunu iletti. Orman ise Pinto'ya Raul Jimenez resti çekti. Aboubakar konusunda anlaşamazlarsa Benfica Başkanı'nın kendisini Meksikalı golcü için görüşmeye beklediğini söyledi.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki