Fikret Orman'ın Tokat Attığı Üye Konuştu

Beşiktaş Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısında çıkan kavganın ardından Beşiktaş Kulübü Başkanı ve Yöneticileri ile diyaloğa giren İsmail Tugay Güzel, yaşanan tartışmayı anlattı.
Haberin yayılanma tarihi:15 Mayıs 2016, Pazar

İşte Güzel'in açıklamaları

Metin Albayrak'ın kendisine 'Şerefsiz' dediğini vurgulayan Güzel; " Kürsiye çıktım ve konuşmamı yaptım ve orada da hakaret etmedim. Orada ' Beşiktaş Başkanı Beyaz da olsa yalan söyleyemez' dedim. Vodafone Arena ile ilgili açıklama yaptıktan sonra Aydoğan Cevahir ve 1-2 kişi daha bağırmaya başladı. Daha sonra Metin Albayrak bana dönerek ; 'Sen Beşiktaş Başkanına yalancı diyemezsin, şerefsiz' diyerek bana bağırdı. Bende yalancı demediğimi başkanın kendisinin Beyaz yalan dediğini vurguladım. Hatta hakaret olarak algıladıysanız özür dilerim sayın başkanım dedim. Orada bağırış çağırış oldu. " dedi.

TOKAT YEDİM VE DARP RAPORU ALDIM 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın kendisine tokat attığını dile getiren Güzel; " Beni arkaya getirdiler. Başkanın Avukatı geldi. Avukatına hakaret ettiğimi düşünüyorsanız, özür dilemeye hazırım dedim. Ben avukatına durumu anlattım. Avukatıda çık özür dile, ben başkanla konuşurum dedi. Başkanın yanına gitti. Başkan bir şeyler söyledi ve daha sonra başkan arkaya gelin dedi. Ardından arkaya geçtik. Saygıdan ellerimi önümde bağlayarak 'Başkanım eğer hakaret olarak algıladıysanız, sizden özür dilerim. Benim amacım sizi eleştirmekti. Buraya da eleştirmek için geldim' dedim. Başkan sen kim oluyorsun diyerek bana tokat attı. Darp raporu aldım. Beşiktaş Kulübü Başkanlık makamındaki bir insanın bana tokat atacağını beklemiyordum ve inanılmaz şaşırdım. "dedi.

 KÜFÜR ETMEDİM 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a küfür etmediğini söyleyen Güzel; " Ben kesinlikle Başkan Fikret Orman'a küfür etmedim. Kamera görüntülerinde küfür ettiysem ortaya çıkar. " diyerek sözlerini tamamladı.

Haber1903

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki