FUTBOL AİLESİ DEPREMZEDELER İÇİN YARA SARDI!

Türkiye Futbol Federasyonu, depremzedeler için spor camiasının önemli isimlerini "Omuz Omuza" kampanyasında bir araya getirdi...
Haberin yayılanma tarihi:02 Mart 2023, Perşembe

Spor Kanallarından Canlı Olarak Yayınlanan Kampanya Yaklaşık 5 Buçuk Saat Sürdü;

Türk futbol ailesinden 'Omuz omuza' 845.7 Milyon TL bağış. Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili kapsayan deprem felaketinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu'ndan önemli bir adım gelmişti. "Omuz Omuza" yardım kampanyasını başlatan TFF, spor dünyasının önemli isimlerini bağış kampanyasında bir araya getirdi.

TFF'nin düzenlediği Omuz Omuza yardım kampanyasına; Kylian Mbappe, Pep Guardiola, İlkay Gündoğan, Arsene Wenger, Kaka Leite, Jürgen Klopp, Mikel Arteta, Gheorghe Hagi, Alex de Souza gibi önemli isimler de katıldı.

Alex De Souza: "Türkiye ne yazık ki çok büyük bir doğal afet yaşadı ve bugün milyonlarca insanın yardıma ihtiyacı var. Biz Türk halkının yaşadığı bu büyük felaketi Brezilya'dan takip ediyoruz. Mümkün olan her şekilde yardımcı olabilmek için hep birlikte buradayız. Bu hassasiyete sahip olan herkesten ricam, bir şekilde yardım etmeleri. Herkese kucak dolusu sevgilerimi yolluyor ve her şeyin daha yavaş yavaş daha iyiye gitmesini diliyorum"

Gheorghe Hagi: "Kaybedecek vakit yok."

Pep Guardiola: "Türkiye ve Suriye'deki felaketten etkilenen herkes için mesaj göndermek istedik. Oradaki son durumu tam olarak öğrenebilmek için elbette İlkay Gündoğan ile görüştüm. Lütfen yapabileceğiniz her türlü bağışı hemen yapın"

İlkay Gündoğan: "Depremin yaralarını hep birlikte saralım. Haydi Türkiye şimdi destek zamanı."

Mikel Arteta: "Maalesef Türkiye'deki depremler nedeniyle şoktayız. Bu yüzden şu anda yardıma ihtiyacımız var"

Arsene Wenger: "Türk halkının bu çok zor zamanda yardımınıza ihtiyacı var. Sizi imkanınız varsa yardıma çağırıyoruz."

Jürgen Klopp: "Kaybedecek hiç vakit yok"

Kaka: "Hep beraber Türkiye için bir araya gelelim"

Şenol Güneş: "Acımızın çok büyük olduğunu biliyorum. Milletimizin büyüklüğünü bir kere daha gördük. Asıl önemli olan bu desteği hissedebilmektir. Bunun uzun soluklu bir hizmet yarışı olduğunu düşünüyorum. Herkes gücü yettiği kadar katkı yapmalı."

Kylian Mbappe: "Ben Fransızca konuşmayı tercih ettim. Bu yaşananlar büyük bir trajedi. Hayal gücümüzün yetmeyeceği kadar büyük bir olaydı. Türkiye'nin neler çektiğini tahmin edemiyorum. Bu projenin bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Çocukların hayalleri benim için çok önemlidir. Elimde olan tüm imkanları onlara yardımcı olabilmek için kullanacağım. Türkiye için her şey çok daha iyi olacak."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki