'FUTBOL FEDERASYONU İLE HUZURSUZLUK YAŞIYORUZ!'

Beşiktaş'ta yeni sezon formalarının tanıtımında yeni sponsorluk anlaşması da imzalandı...
Haberin yayılanma tarihi:21 Haziran 2023, Çarşamba

İmza Töreninde Ahmet Nur Çebi'den TFF İle Yaşanan Gerilim Hakkında Açıklama Geldi;

TFF ile bir huzursuzluk yaşadıklarını, bunu da saklamaya gerek olmadığını söyleyen Çebi, “Malum federasyon yönetimi veya başkanıyla maalesef hassas olmamıza rağmen bir huzursuzluk yaşıyoruz. Bunun saklanacak tarafı yok. Biz mümkün olduğu kadar fikir beyan ederken dikkatli olmaya özen gösteriyoruz. Bizim için o makamlar değerli. Bizim ilişkimiz Ahmet Nur Çebi-Mehmet Büyükekşi ilişkisi değil. Beşiktaş – TFF ilişkisi. Konuların bazen şahsileştirildiğini görebiliyorum. Ben bu ifadeyi kızgınlıkla istemeden, ağzından çıkmış bir cümle olarak düşünüyorum. Başka türlü olma durumu yok.''

''BEŞİKTAŞ'I UMURSAMAMA ŞANSINIZ YOK''

''Niye umursamıyorsunuz. Bir göreve yönetmek için talip oluyorsunuz. Tek görevi futbola hizmet etmek. Türk futbolunun ağası, paşası olan bir camiayı umursamıyorum diyemezsiniz. Bu anlık çıkmış bir cümle. Türk futboluna hizmet ederken, Beşiktaş’a da hizmet etmek sizin vazifesinizdir. Eğer göreve talip olmuşsanız umursamak zorundasınız. Beşiktaş’ı umursayacağını biliyorum. Umursamama gibi bir şansı yok. Bunu dileyebilir, isteyebilir, gönlünden geçirebilir ama böyle bir isteği yerine getirme şansı yok. Anlık bir kızgınlıkla ağzından çıktığını düşünüyorum. Türk futboluna hizmete devam ederken Beşiktaş’a hizmet etmeye devam edecektir. Tek aday olarak giriyor, kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

“FORMALARI TFF KONGRESİNDE DE GİYMEYİ DÜŞÜNÜYORUM”

Formaların tanıtımının ardından bu sene formalarını çok beğendiğini belirten Çebi, “Formaları bu sene çok beğendim. Türkiye Futbol Federasyonu kongresinde de giymeyi düşünüyorum. Görsünler Beşiktaş’ı” şeklinde konuştu.

“NE EKERSENİZ, ONU BİÇERSİNİZ”

Başkan Dursun Özbek’in açıklamalarına da cevap veren Çebi, “İlk bakışta doğru söylemiş. Hep söylemişimdir, bizler aile dostuyuz. Kamuoyunda birbirimize değer verdiğimizi hissettirelim diyenlerden biriyim. Kulüpler Birliği’nde böyle bir ifadesi olduğunu biliyorum ama bunu tek taraflı isteyemezsiniz. Sen beni sevmeyeceksin, ben seni seveceğim böyle bir şey yok. Siz zafer sarhoşluğuyla şampiyonluk gecesinde 6 puan da verdim ne olacak derseniz sizi üzecek cümlelerle muhatap olursunuz. Kendisinin üzüldüğüne, üzüldüm. Kendisini gerçekten seviyorum. Diğer camiaları üzücü şekilde hareket ederseniz, diğer camialardan da sizi üzecek cevaplar alırsınız. Ne ekerseniz, onu biçersiniz” dedi.

“TFF YÖNETİMİNE İSİM ÖNERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ”

Beşiktaş yönetimi olarak, TFF yönetimine bir isim önermeyi düşünmediklerini de sözlerine ekleyen Ahmet Nur Çebi, “Böyle bir talep gelmedi. Önermeyi düşünmüyoruz. Beşiktaş camiasından birini arzu ediyorlarsa bulurlar. Bu onların sorumluluğunda bir şeydir. Başkalarına nasıl davranıyorsa benim camiada da öyle davranacağını hissetmelidir. Beşiktaş’tan birisi olup, olmamış çok önemli değil. Beşiktaş taraftarı hakkını korumasını bilir. İbra konusuna gelince, o gün yaptıklarının ibra edilmesini doğru bulmuyorum. Ama yapacaklarını dinleyeceğim. Pozitif bir gelişme görürsek kendileriyle yola devam ederiz. Ama gidişatı görmemiz lazım. Ne görürsek onu gösteririz” ifadelerini kullandı.

“GEDSON VE SAİSS İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Gedson ve Romain Saiss’in durumlarıyla ilgili gelen soru üzerine Çebi, şöyle konuştu: “İkisi de benim kıymetli futbolcularım. Geçen seneki başarıları ortada. Gedson’un müthiş bir çıkışı oldu. Premier Lig’de olmak üzere gözler Gedson’un üstünde. Teklifler geliyor ama gönlümden geçmiyor. Beşiktaş’a daha iyi paralar kazandıracağını düşündüğüm için talepler var, görüşmeler yok. Taleplere soğuk bakıyoruz. Zaman ne gösterir göreceğiz. Kendisinin de gitme yönünde bir isteği yok. Biz böyle bir futbolcuyla yola devam etmeyi tercih ediyoruz. Saiss geçen sene başarılı bir süreç geçirdi. Kendisiyle devam etmeyi arzu ettiğimi söyledim. Gelen talepler var. Kendisi de uygun koşullar olması halinde yolumu açar mısınız dedi, olmazsa da Beşiktaş’a zarar veren bir oyuncu olmam dedi. İki tarafın da görüşleri, hocanın da görüşleri yola devam etmek. Yarın ne olur göreceğiz.”

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki