FUTBOLCULARDAN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI!

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur elemesinde evinde ağırladığı Tarsus İdman Yurdu'nu 3-1 mağlup ederek kupada son 16 turuna kaldı.
Haberin yayılanma tarihi:18 Aralık 2020, Cuma

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, Cyle Larin, Valentin Rosier, maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

ERSİN DESTANOĞLU

"Oynadığımız ilk turu geçtik. Önem verdiğimiz bir kupa. Ben de her maç iyi oynayıp takımıma katkı vermeye çalışıyorum. Umarım ben daha faydalı olurum, kulüp olarak da daha iyi oluruz. Şu anda altyapısından yetiştiğim takımda oynuyorum. İleride hedeflerim var ama şu an konsantrasyonumu tamamen Beşiktaş'a vermiş durumdayım. Sözleşme konusunda gereken açıklamayı kulübümüz yapacaktır."

ROSİER

Çok mutluyum, kariyerimin ilk golünü Beşiktaş ile attığım için. Bir kupa maçında attım, çok mutluyum. Gol sevincini Aboubakar ile yaptım, ne konuştuğumuz özel, onlar ne olduğunu biliyor. Sezon sonunda bitecek kiralık anlaşması sorulan Rosier, "Şu anda kalıp kalmayacağım ile ilgili bir şey söylemem mümkün değil, menajerimle ya da çevremdeki insanlarla konuşmadım ama tamamen Beşiktaş'a odaklanmış durumdayım, burada şampiyonluk kazanmak istiyorum."

LARİN

"Hedefimiz galip gelmekti.Zor bir maç olabilirdi. Elimizden geleni yaptık, golleri erken bulduk ve kazandık. Forvet özellikli olduğum için ceza sahasına daha çok giriyorum, ikinci forvet gibi oynuyorum. Önde Aboubakar elinden geleni yapıyor, ben de ona yardımcı olmaya çalışıyorum. İyi bir takımımız var, iyi devam etmeye çalışıyoruz. Ligde bir sonraki maçımız çok önemli, kupayı da kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandılar.

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki