GALATASARAY'A VUR EMRİ!

2 takımında kazanmak için sahaya çıkacağı dev derbide galibiyet planları ortaya çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:28 Nisan 2023, Cuma

TECRÜBE ABİDESİ GÜNEŞ;

 Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray, Dolmabahçe'de karşı karşıya gelecek. Dev derbide en çok merak edilen konu ise Şenol Güneş ile Okan Buruk'un planları. İki çalıştırıcının derbi hakkındaki planları. Müthiş tecrübesiyle çalıştırdığı takımları bu tür büyük maçlara çok iyi hazırlayan Güneş, derbide erken gol bulup psikolojik üstünlüğü ele geçirmeyi planlıyor.

ÜÇ PUANA MECBURUZ

Beşiktaş, G.Saray'ı yenerek son 9 maçta 8'inci galibiyetini almak istiyor. Şenol Güneş de futbolculara "İddiamızı sürdürmek için üç puana mecburuz" dedi.

GOLCÜLERE 'VUR' EMRİ

Şenol hoca gol silahları Aboubakar ve Cenk Tosun'a "şut" emri verdi. Redmond ve Salih de sık sık kaleyi yoklayacak. Okan Buruk öncelikle Aboubakar, Cenk ve Redmond üçlüsünü durdurma planları yapıyor. Bu amaçla Adekugbe'yi kulübeye çekip Dubois'i oynatacak.

GÜNEŞ DERBİ USTASI

Şenol Güneş kariyerinde 22 derbide 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet gördü. G.Saray'a karşı ise 10 maça çıkıp 5 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi gördü.

ŞE NOL GÜNEŞ 6 OKAN BURUK 1

Güneş, daha önce Okan Buruk'a rakip olduğu maçlarda sadece bir yenilgi gördü. İki teknik adam, daha önce resmi maçlarda 8 kez birbirlerine rakip oldu. Oynanan maçların 6'sını Şenol Güneş'in, birini ise Okan Buruk'un takımları kazandı; bir karşılaşma berabere sona erdi.

Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde G.Saray ile daha önce 10 maç yaptı. Siyah-Beyazlı takım, bu derbilerin beşini kazanırken, ikisinde berabere kaldı ve üçünü kaybetti. Beşiktaş, tecrübeli teknik adam idaresinde F.Bahçe ile oynadığı 12 derbide 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki