GEÇ BİLE KALINDI

Siyah-beyazlılar, derbi maçında yaşananlara tepki göstermek için yasal süre olan 15 dakikayı geçmemek kaydıyla 'maçlara geç çıkmayı' ya da 'artık sadece siyah forma giymeyi' planlıyor
Haberin yayılanma tarihi:05 Kasım 2014, Çarşamba

Beşiktaş yönetiminin, F.Bahçe derbisi ve sonrasında yaşananları protesto etmek için farklı bir yol izleme kararı aldığı öğrenildi. Bugüne kadar sessiz kaldıkları için haksızlığa maruz kaldıklarını düşünen yönetim, ilginç bir protestoya hazırlanıyor. Yönetimin şu andaki düşüncesine göre siyahbeyazlılar, maçlara yasal süre olan 15 dakikayı geçmemek kaydı şartıyla 'geç çıkacak' ya da bundan sonraki mücadelelerde sadece 'siyah forma' giyecek. 

YÜRÜYÜŞ DÜZENLENİYOR 
Bu arada Beşiktaşlı taraftarlar da tepkisini göstermek ve sesini duyurmak için 'yürüyüş' kararı aldı. Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ın adil bir yönetim sergilemediğini ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun Beşiktaş'a karşı bir oyun içinde olduğunu düşünen siyah-beyazlı taraftarlar, 8 Kasım Cumartesi günü saat 14.00'te İstinye'deki federasyon binasına yürüyüş yaparak, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i protesto etme kararı aldı. 

Etiketler: BEŞİKTAŞ   Protesto  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki