GEDSON TRANSFER REKORU İLE VEDA EDİYOR!

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Fernandes için Avrupa ekipleri adeta sıraya girdi...
Haberin yayılanma tarihi:06 Mayıs 2023, Cumartesi

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI;

Başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan yıldız oyuncu Gedson Fernandes için son olarak Roma devreye girdi. Geçtiğimiz yaz 6 Milyon Euro bonservis bedeliyle Benfica'dan transfer edilen başarılı orta saha, Beşiktaş formasıyla sergilediği başarılı performansla büyük beğeni topladı. Yeniden Avrupa ekiplerinin radarına giren Portekizli oyuncuyu Aston Villa, Crystal Palace, Fulham ve Lazio yakından takip ediyor.

ÇİZME BASINI YAZDI

İtalya basınında yer alan habere göre; Serie A ekiplerinden Roma, Gedson Fernandes için harekete geçti. Oyuncunun menajeri ile temaslara başlayan İtalyan ekibin sezon sonunda Siyah-Beyazlıların kapısını çalması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'TAN REKOR TALEP

Gedson Fernandes için geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, ''Fernandes'e resmi teklif yok. 20 Milyon Euro üstü teklif gelirse değerlendiririz." dedi. Transferin beklenen rakamla gerçekleşmesi halinde genç yıldız, Cenk Tosun'un ardından Beşiktaş tarihinin en pahalı satışı olacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Beşiktaş formasıyla şu ana kadar 32 resmi maça çıktı ve bunların 26'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 2497 dakika sahada kalan 24 yaşındaki Portekizli yıldız, 5 asistle skora etki etti.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki