GEDSON'A LAZİO KANCASI!

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:04 Temmuz 2023, Salı

Serie A Ekibi Lazio Gedson İçin 20 Milyon Euro Seviyesine Kadar Çıktı;

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio, Beşiktaş'ın Portekizli orta sahası Gedson Fernandes için ısrarını sürdürüyor. Serie A ekibi, son olarak başarılı futbolcu için 20 Milyon Euro seviyesine kadar çıktı. Ancak Beşiktaş, Portekizli yıldızı satmak istemiyor.

Lazio Gedson Fernandes'e Kancayı Taktı

İtalya Serie A’nın ünlü takımlarından Lazio, Beşiktaş’ın Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes’e kancayı taktı. Başkent ekibinin teknik direktörü Maurizio Sarri, orta saha için iki transfer istedi. Corriere dello Sport’un haberine göre Sarri’nin ısrarla istediği isim ise Gedson Fernandes. 11 Temmuz’da kamp çalışmalarına başlayacak Lazio’da Sarri’nin transferleri beklediği aktarıldı. Tecrübeli teknik adamın kampta Gedson Fernandes’i görmek istediği belirtildi. Beşiktaş’ın Gedson Fernandes için beklentisinin çok yüksek olduğunu aktaran İtalyan basını, Lazio’nun teklifinin 20 Milyon Euro olduğunu yazdı.

Bonservis 35 Milyon Euro

Siyah Beyazlılar, Gedseon Fernandes’i 1 sezon daha kadrosunda tutmak istiyor. İdareciler, bundan dolayı Gedson Fernandes’in bonservis bedelini en yüksekten, yani 35 Milyon Euro seviyesinde belirledi. 

Yarısı Benfica'nın

Beşiktaş, Gedson Fernandes'i  satarsa elde edeceği gelirin yarısı eski kulübü Benfica’ya gidecek.

36 Karşılaşmada Görev Aldı

Beşiktaş’ta bu sezon 36 karşılaşmada görev alan Gedson Fernandes 30 kez ilk 11’de sahada yer aldı. 24 yaşındaki futbolcu tempolu oyunuyla dikkat çekerken 3 gol ve 7 de asist katkısında bulundu.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki