GERİ DÖNÜŞLERİN TAKIMI BEŞİKTAŞ!

Şenol Güneş yönetiminde çok ciddi bir çıkış yakalayan Beşiktaş, Spor Toto Lig'de son haftalara şampiyonluk yarışına dahil olarak girdi...
Haberin yayılanma tarihi:11 Mayıs 2023, Perşembe

Kara Kartal'ın Yakaladığı İvmede Maçlarda Yaptığı Geri Dönüşler Önemli Rol Oynadı;

Beşiktaş bu sezon 8 karşılaşmada skor dezavantajı yaşamasına rağmen sahadan puanlarla ayrılmasını bildi. Siyah Beyazlılar bu 8 maçın altısını kazanırken, diğer iki mücadele berabere sona erdi. Kartal bu sezon geriye düştüğü Gaziantep FK ve Trabzonspor maçlarında birer puanı hanesine yazdırma başarısı gösterdi. yenik duruma düştüğü Fraport TAV Antalyaspor - Galatasaray - Bitexen Giresunspor - Fenerbahçe - Arabam.com Konyaspor ve MKE Ankaragücü müsabakalarında ise üçer puanı hanesine yazdırdı. Lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde yer alan Beşiktaş, bu sezon geriye düştüğü karşılaşmalardan toplam 20 puan almayı başardı.

Maxim, Beşiktaş'tan Ayrılıyor

Beşiktaş'ta deprem felaketi sonrası TFF'nin aldığı kararla yerli sayıldığı için kadroya dahil edilen Alexandru Maxim, kendisine verilen şansları iyi kullanamadı. 32 yaşındaki Rumen futbolcu, ikinci kez ilk 11'de sahaya çıktığı Antalyaspor maçında 2. yarıyı göremedi. Daha önce Gaziantep'e bonservisi sorulan ve "2.5 Milyon Euro" yanıtı alınan oyuncuya gelecek sezonun kadrosunda yer verilmesi düşünülmüyor. Oynanacak 3 maçın ardından tecrübeli ismin Beşiktaş kariyeri sona erecek.

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki