GİO SİYAH BEYAZ MESAİYE BAŞLIYOR!

Daha önce Beşiktaş ile sözleşme imzalayan Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst dün İstanbul’a geldi...
Haberin yayılanma tarihi:29 Haziran 2024, Cumartesi

FUTBOLUN PATRONU STARTI VERİYOR;

Kartal’da futbolcular ise yeni sezon hazırlıkları için 1 Temmuz’da BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde toplanarak ilk idmanını yapacak. Siyah Beyazlı kafile daha sonra 10-20 Temmuz’da Slovenya’nın Maribor kentinde kamp yapacak.

OKYANUS ÖTESİNE TRANSFER ÇIKARMASI

Siyah-Beyazlılar'da yönetim danışmanı Brad Friedel, ABD'de Toronto'da oynayan kanat forvet Lorenzo Insigne için temasları sıklaştırdı. Friedel'ın, hem 33 yaşındaki İtalyan yıldız hem de Toronto ile masaya oturmaya hazırlandığı öğrenildi. Insigne'nin sözleşmesi 2026'ya kadar sürüyor. 4.5 Milyon Euro değerindeki yıldız futbolcu Toronto'da devam eden sezonda 13 maçta 4 gol, 3 asist üretti. Ancak; transfer operasyonu Insigne ile bitmeyecek.

İKİ YILDIZA KANCA

Friedel'ın aynı zamanda sağ kanat, sol kanat ve ihtiyaca göre 10 numara da oynayabilen Federico Bernardeschi'yi de listesine aldığı belirtildi. 30 yaşındaki bir diğer İtalyan yıldızın kontratı da 2026 yılında sona erecek. Lider özelliklere sahip yıldızlardan biri olarak bilinen ve yeni bir maceraya sıcak bakan Bernardeschi, Toronto'da 17 mücadelede şans buldu ve 7 gol, 5 asist üretti. Beşiktaş, her iki futbolcuyu da yeni sezon öncesi renklerine bağlayarak kadro kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki