GİZEMLİ MENAJERİN MÜTHİŞ YÜKSELİŞİ!

Alanyaspor'dan 5, Beşiktaş'tan 5 futbolcunun menajerliğini yapan Yazıcı'nın son dönemdeki hızlı yükselişinin kronolojik hikayesi...
Haberin yayılanma tarihi:06 Ekim 2020, Salı

Transfer döneminde Alpay Çelebi ve Ahmet Gülay da Alanyaspor’a kiralandı. Fatih Aksoy ise Welinton karşılığında Alanyaspor’a takasta verilirken, iki kulüp arasındaki ilişkide öne çıkan bir isim vardı: Cenk Melih Yazıcı.

Türkiye’de 2020-2021 sezonu yaz transfer ve tescil dönemi, sona erdi. Beşiktaş bu transfer döneminde kadrosuna Rachid Ghezzal, Vincent Aboubakar, Josef de Souza, Atakan Üner, Fabrice N’Sakala, Gökhan Töre, Francisco Montero, Welinton, Valentin Rosier ve Bernard Mensah’ı kattı. Siyah-Beyazlılarda sözleşmeleri sona eren Mohamed Elneny, Burak Yılmaz, Gökhan Gönül ve Caner Erkin’le de yollar ayrıldı.

Beşiktaş’tan Alacakları Karşılığında Enzo Roco ve Victor Ruiz’in Sözleşmeleri Feshedildi

Umut Nayir kiralık olarak Hajduk Split’e giderken, Alpay Çelebi ve Ahmet Gülay da Alanyaspor’a kiralandı. Fatih Aksoy ise Welinton transferi karşılığında Alanyaspor’a takasta verildi. İki kulüp arasında yapılan transferlerde öne çıkan bir isim sıkça var; Cenk Melih Yazıcı..

İŞTE CENK MELİH YAZICI'NIN YÜKSELİŞİ

Cenk Melih Yazıcı, 20 Temmuz 2019 günü Beşiktaş forması giyen Fatih Aksoy’un temsilciliğini üstlendi. 7 Aralık 2019’da Beşiktaş’ın altyapısında forma giyen Cemal Azad Demir’in de temsilcisi oldu. Tarihler 15 Ocak 2020’yi gösterdiğinde Beşiktaş’ın altyapısında oynayan bir diğer futbolcu Arif Boynuuzun, bonservisiyle birlikte Alanyaspor’a imza attı.

Sergen Yalçın ve Çağdaş Atan 29 Ocak 2020’de Beşiktaş’ta Göreve Başladı

Beşiktaş altyapısında forma giyen Serdar Saatçi ve Ahmet Gülay’ın temsilciliğini 5 Mart 2020’de Cenk Melih Yazıcı üstlendi. 1 Ağustos 2020’de transfer dönemi başlamadan Alanyaspor forması giyen Welinton’un temsilcisi bir anda Cenk Melih Yazıcı oldu.

6 Ağustos 2020’de ise Çağdaş Atan, Alanyaspor’un yeni teknik direktörü olarak göreve başladı.

13 Ağustos'ta Fatih Aksoy Alanyaspor'a transfer oldu 14 Ağustos'ta Ahmet Gülay ve Serdar Saatçı için Alanyaspor'a transfer olacak haberleri çıktı, tepkiler sonrası vazgeçildi. 30 Ağustos'ta Ahmet Gülay kiralık olarak Alanyaspor'a gönderildi.

7 Eylül'de Alpay Çelebi'nin temsilciliğini üstlendi.

27 Eylül'de Alpay Çelebi için Alanyaspor'a transfer olacak haberleri çıktı, gelen tepkiler sonrası vazgeçildi.

4 Ekim'de Alpay Çelebi Kiralık Olarak Alanyaspor'a Transfer Oldu

Öte yandan Beşiktaş’ta büyük bir hayal kırıklığı olan Vagner Love’ın da menajerliğini Cenk Melih Yazıcı yapmıştı. Vagner Love, Ahmet Nur Çebi’nin yönetimde yer aldığı dönemde transfer edilmiş ve bekleneni veremeyip yollar ayrılmıştı.

TFF Kayıtlarına Göre Cenk Melih Yazıcı’nın Temsilciliğini Yaptığı Futbolcular...

Duhuliye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki