Gökhan Süzen ve Sezer Öztürk'ü Getiren Menajer Özkan Doğan Kaleci Transferinde Tam Yetkili

Ligin ikinci yarısına bir kaleci, bir de stoper transfer ederek girmek isteyen Beşiktaş’ta kaleci pozisyonunda 4 aday var: Denys Boyko, David Ospina, Guillermo Ochoa ve Rene Adler. Siyah-beyazlı yönetim bu dört kaleci için de menajer Özkan Doğan’a tam yetki vermiş durumda.
Haberin yayılanma tarihi:26 Aralık 2015, Cumartesi

Özkan Doğan’ın Beşiktaş’taki mazisi ise çok parlak değil. Doğan, 2012-2013 sezonunun başında İskoç kaleci Allan McGregor’ı Beşiktaş’a getirmiş, vasat altı bir performans sergileyen McGregor, sezon sonunda 1.8 milyon euro’ya Hull City’e satılmıştı. Beşiktaş bonservissiz aldığı bir oyuncudan para kazandığı için Doğan’ın iyi bir iş yaptığı düşünülebilir; fakat Özkan Doğan, McGregor’ı sadece getiren isim olduğu, satışında bir payı olmadığı için, bu transferde kendisine olumlu bir pay çıkarılması mümkün değil.

Doğan’ın bir sezon sonra devre arasında Beşiktaş’a getirdiği bir başka isim ise 1.1 milyon euro bonservis ücretiyle transfer edilen ve sözleşmesi fesh edilerek gönderilmek zorunda kalınan Gökhan Süzen ile yine bir sezon sonra 1.5 milyon euro’ya transfer edilip, ne tesadüftür ki yine hiçbir katkı vermeden sözleşmesi fesh edilerek yollanılan Sezer Öztürk idi.

Özkan Doğan’ın daha önce getirdiği futbolcularla Beşiktaş’ı uğrattığı zararlar ortadayken, belki de şampiyonluk transferi olabilecek bir kaleci transferinde tüm yetkiyi nasıl ve ne maksatla üzerine alabiliyor, anlayabilmek çok kolay değil. Herhalde Beşiktaş yönetiminin daha önceki transferlerde olduğu gibi yine bir bildiği vardır.

Besiktasliyiz.net

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki