Gökhan Töre'den Galatasaray'a Gönderme

Beşiktaş'ın sezon başında West Ham United'a kiraladığı yıldız futbolcu, Süper Lig'de yarın oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesi sürpriz bir paylaşım yaptı..
Haberin yayılanma tarihi:27 Şubat 2017, Pazartesi

Karşılaşmaya saatler kala Beşiktaş'ın West Ham United'a kiralık olarak gönderdiği yıldız futbolcusu Gökhan Töre, sosyal medya hesabından Galatasaraylıları kızdıracak bir paylaşımda bulundu.

Gökhan Töre sosyal medya hesabından geçen sezon Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 2-1 yendiği derbide sarı kırmızlılara attığı gol sevincinin fotoğrafını paylaştı. Töre ayrıca yaptığı paylaşımında 'Herkese iyi pazarlar #tb' notunu düştü.

Galatasaray karşısında Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü atan Gökhan Töre'nin bu gol sevinci sosyal medyada bir akım başlatmıştı. 'Töreing' adı verilen bu akım siyah beyazlı taraftarlar tarafından epeyce tutulmuştu.

Milli futbolcunun derbiye saatler kala bu paylaşımı Galatasaraylıları kızdırırken, Beşiktaşlıları ise bir hayli heyecanlandırdı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki