Gol Yükü Böyle Çekilir

Kara Kartal'ın 63 golünün 22'sini atan Mario Gomez takımını hücumda sırtlama konusunda kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşıyor.
Haberin yayılanma tarihi:19 Nisan 2016, Salı

SEZON başında Fiorentina’dan Beşiktaş’a gelerek ne kadar doğru bir tercih yaptığını her fırsatta dile getiren Mario Gomez, siyah-beyazlı forma altında kariyerinin en başarılı dönemlerinden birini geçiriyor... Bu sezon attığı gollerle Kartal’ın bir sezonda ligde en çok gol atan yabancı oyuncusu unvanını Demba Ba ve Pascal Nouma’dan alan Alman santrfor, adım adım şampiyonluğa koşan siyah-beyazlıları hücumda sırtlıyor... 
 
SON olarak 2-1 kazanılan Medicana Sivasspor maçında takımının ilk golünü kaydeden Gomez, şu ana kadar Beşiktaş’ın ligde bulduğu 63 golün 22’sine imzasını attı. Bu da Kartal’ın toplam golünün yüzde 34.9’unun 30 yaşındaki futbolcudan geldiğini gösteriyor. Ve Gomez formasını giydiği kulübe bundan daha büyük katkıyı kariyerinde sadece 1 kez yaptı. Deneyimli forvet, 2008-09’da Stuttgart’ın Bundesliga’da attığı 63 golün 24’ünü (%38) kaydetmişti. 
 
REKORUNU KIRABİLİR
 
BEŞİKTAŞ’IN ligde oynayacağı daha 5 maç var. Önünde 27 golle Demba Ba’ya ait Beşiktaş’ın bir sezonda tüm kulvarlarda en çok gol atan oyuncusu unvanını alma hedefi de bulunan Gomez (Bu sezon toplam 24 gol attı) sezonun kalanında atacağı gollerle takımının gol yükünü çekme konusunda kendi rekorunu da kırabilir.

Vatan Erdal Cömert

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki