Gomez mi? Van Persie mi?

M.City'nin scout'u Sebastian Arnesen, iki süper yıldız'ı kıyasladı: Robin van Persie, orta, dripling, bitiricilik, frikik kullanma, şut, penaltı ve teknik gibi konularda Gomez'e bariz üstünlük sağlıyor.
Haberin yayılanma tarihi:31 Temmuz 2015, Cuma

Fenerbahçe ve Beşiktaş, yeni sezon öncesi kadrolarını güçlendirme, Lig, Avrupa ve kupa kulvarlarında başarıya ulaşmak için transferleri art arda patlatmaya devam ediyor. Manchester City'nin scout ekibinde görevli olan Sebastian Arnesen, Beşiktaş'ın yeni transferi Mario Gomez ile Fenerbahçe'nin golcüsü Robin van Persie'yi 'rakam bazında' kıyasladı. Arnesen iki oyuncuyu teknik, mental ve fiziki açılardan tek tek değerlendirdi. Bitiricilik, teknik, saldırganlık, cesaret, liderlik hız ve dayanıklılık gibi bir çok konuda iki oyuncuyu karşılaştıran İngiliz scout, ortaya son derece ilginç bir tablo çıkardı.

MENTAL OLARAK DAHA HAZIR

Sebastian Arnesen; teknik olarak van Persie'nin Gomez'e; orta yapma, dripling, bitiricilik, frikik kullanma, şut, penaltı ve teknik gibi konularda bariz üstünlüğü olduğunu belirledi. Gomez'in ise RVP'den teknik olarak tek artısının, kafa topları olduğunu aktardı. Mental anlamda da Gomez'in sezgi, cesaret ve konsantrasyonda van Persie'den fazlası bulunduğunu vurguladı. Kanarya'nın Hollandalı yıldızının özellikle; saldırganlık, karar verme, azim, yenetek ve liderlik konularında Gomez'e karşı çok üstün olduğunu da aktardı. İngiliz scout, Kartal'ın yeni yıldızı Gomez'in, fiziki değerlendirmede; denge, hız, dayanıklılık ve kuvvet gibi kıstaslarda ise van Persie'yi geride bıraktığının altını çizdi. Mental olarak Hollandalı yıldızdan daha hazır olarak kabul etti.

Fotomaç

 

Etiketler: Gomez   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki