''Gomez ve Q17 ile Oynamak Heyecanlı Olacak''

Beşiktaş'ın yeni savunmacısı, transferi için "En doğru kararı verdim. Gomez ve Q17 ile oynamak heyecanlı olacak" dedi.
Haberin yayılanma tarihi:25 Ocak 2016, Pazartesi

Beşiktaş'ın Getafe'den renklerine bağladığı Alexis Delgado İstanbul'a geldi. Atatürk Havaalanı'ndan saat 23.30 sularında İstanbul'a ayak basan İspanyol oyuncu siyah-beyazlı takımı seçerek en doğru kararı verdiğini söyledi.

Liverpool maçını izledim

Daha önce de Beşiktaş'ı zaman zaman izlediğini dile getiren 30 yaşındaki savunmacı, "Özellikle geçen yılki Liverpool maçlarında takımın kalitesi dikkat çekiciydi. Bu sezon da çok iyi bir kadrosu var. Gomez ve Quaresma gibi büyük oyuncuların forma giydiği bir kulüp benim için de büyük bir avantaj. En doğru yerde olduğumu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Taraftarların coşkusunu biliyorum

Beşiktaş taraftarını çok merak ettiğini de sözlerine ekleyen tecrübeli futbolcu, "Türkiye'yi tanıyan arkadaşlarım Beşiktaş taraftarını ve tribündeki coşkuyu anlattılar. Bu da Beşiktaş'a transferimde önemliydi. Yeni bir stat yapıldığını biliyorum. Orada taraftarla buluşmak çok heyecanlı olacak. Bu sezonki şampiyonluk yarışına katkıda bulunmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Beklerde de görev yapıyor

Kariyeri boyunca İspanya Ligi'nde top koşturan başarılı savunmacı Valencia ve Sevilla gibi kalburüstü ekiplerin formasını giymişti. 2013-14 sezonundan beri Getafe forması giyen savunmacı, stoper ve bek pozisyonlarında oynayabiliyor.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki