''Gomez'le Sözleşme Otomatik Olarak 1 Yıl Daha Uzayacak''

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fiorentina’dan 2 yıllığına kiralanan Mario Gomez’in gelecek sezonda da takımda olacağını söyledi ve ekledi: Gomez, Şampiyonlar Ligi’ndeki kadromuzun lideri olacak. Yeni stadımıza Avrupa’dan bir kupa yakışır!
Haberin yayılanma tarihi:24 Mart 2016, Perşembe

Siyah-Beyazlılar’ın 1 numarası, kalan 8 maç öncesinde şampiyonluk yarışında önde oldukları Süper Lig’de mutlu sona ulaşıp ardından Şampiyonlar Ligi’ne sağlam bir kadroyla gideceklerini söyledi.

Bu konuda ilk müjdeyi Mario Gomez için veren Orman, “Mario ile anlaşmamız iki yıllık. Biz kendisinden memnunuz. O da bizden... Ben daha da büyük işlere imza atacağını biliyorum. Onunla yaptığımız sözleşmeye göre, iki taraf da memnunsa kiralık anlaşması otomatik olarak 1 yıl daha uzayacak. Önce stadı olmadan şampiyon olan tek kulüp olarak dünya futbol tarihine geçeceğiz. Sonra da inşallah seneye Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğiz. Gomez de bu kadronun içinde yer alacak” ifadelerini kullandı.

'BİR DÜNYA MARKASIYIZ'

Fikret Orman, Beşiktaş’taki hedeflerinden de bahsederek, “Stadı bitirdik... Mayısta kongrede yeniden aday olacağım. Artık geriye kalan en büyük hayalim, Avrupa’da bir kupa kaldırmak. Geleceğe yönelik tüm planlarımızı bu hedef üstüne yapıyorum. Beşiktaş her yönü ile dünya markası oldu ve bunu başarabilecek reflekse sahip” sözlerini sarf etti.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki