'GÖRMEDEN SEVİLECEK' BEŞİKTAŞ FORMASI 1399 TL!

Siyah-Beyazlı kulüp ve Adidas, 2023/2024 sezonu forma tanıtımı için taraftara yönelik “Görmeden de Severiz” kampanyasını hayata geçirdi...
Haberin yayılanma tarihi:18 Haziran 2023, Pazar

GÖRÜLMEYEN FORMALAR ATEŞ PAHASI;

İnternet üzerinden 1399 TL'ye satışa sunulan formaların lansmanı 21 Haziran çarşamba günü yapılacak. Takım tarafından özel bir notla gönderilecek formaların hikayesi şöyle:

İÇ SAHA: Beşiktaş'ın 120 yıllık tarihi boyunca başarıların izlerini taşıyan iç saha forması bir klasik olarak koleksiyonda yerini alıyor.

DEPLASMAN: Deplasman forması, her şeyi göze almanın ve her koşulda birlikte kanatlanmanın sembolü olarak adlandırılıyor.

3. FORMA: Beşiktaş'ın 120 yılını, Cumhuriyet'in 100. yılıyla birleştiren üçüncü forma, tarihe bir saygı duruşu niteliğinde.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI TEPKİ GÖSTERDİ

Kombine fiyatlarını da pahalı bulan ve Konferans Ligi maçlarının kombine kart kapsamı dışında tutulmasını eleştiren taraftarlar ayrıca yeni sezon formaları üzerinden bu konuyu da ti'ye alarak, "Yeni sezon formalarını Konferans Ligi'nde de giyebilecek miyiz?" Hem kombine, hem de forma satışlarında uygulanan stratejiye tepkilerini dile getirdi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki