Gruplara Dev Adım!

Güntekin ONAY yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Ağustos 2018, Cuma

BEŞİKTAŞ, 7 günde 3. deplasman maçını oynadı.

Linz-Erzurum-Belgrad.. Kolay bir hadise değil. Eksikleri de göz önünde bulundurursak dünkü karşılaşmada özellikle 2. yarıda temponun düşük kalması son derece normal. İstanbul’daki rövanşa avantajı taşıyabilecek skor odaklı bir oyun bu koşullarda fazlasıyla yeterliydi.

FAKAT her şeyden önce Lizn ve Erzurum maçlarına oranla Beşiktaş’ın Partizan karşısında daha organize ve yüksek konsantrasyonla oynadığını gördük. Takım mesafesi ve saha içi yardımlaşma son 2 maça oranla daha iyiydi. Tecrübeli oyuncular Quaresma ve Adriano’nun devreye girmesi, Vida ve Pepe’nin dikkatli oyunu, Necip ve Tolgay’ın çalışkanlığı, Medel’in ustalığı Beşiktaş’a istediğini almak için yeterli oldu. Caner de fizik olarak her geçen gün daha iyiye gidiyor.

İKİ takım arasında ciddi bir kalite farkı var. Partizan’da Zoran Tosic’in yokluğu ve Jankovic’in sakatlanıp çıkması da işimizi kolaylaştırdı. Beşiktaş, bu kadar yorgun ve eksik olmasına rağmen dün gece avantajlı skoru elde etti ve gruplara kalma yolunda ciddi bir avantaj kazandı.

MAÇIN ADAMI Q7

GELECEK hafta İstanbul’da oynanacak rövanşta Alvaro Negredo’nun da takıma katılacak olması tabii ki önemli bir artı. Çünkü dün gece tüm iyi niyetine rağmen Larin’in yetersiz kaldığını bir kez daha gördük.

BEŞİKTAŞ, uluslararası tecrübeye sahip isimleriyle dün çok da sıkmadan oyunu dengede tutmayı başardı. Teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşmanın ikinci yarısında takım dinamizmini arttırmak için yaptığı değişiklerle Gökhan Töre ve Güven’i oyuna soktu.

KARŞILAŞMANIN adamı ise Ricardo Quaresma’ydı. Portekizli yıldız, Tolgay Arslan’ın attığı golde kafasına çarptırdı dersek sanıyorum ki Tolgay’a haksızlık yapmış olmayız.

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki