Günay'ın Yaptığı Yürek İşi

“G.Saray derbisi gibi çok önemli bir karşılaşmada kaleye geçerek sorumluluk aldı. Bu yürek işi. Günay'da yürek var. Hatası büyük ama bir hata yüzünden kimseyi kaybedecek halimiz yok”
Haberin yayılanma tarihi:16 Aralık 2015, Çarşamba

Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesinde kaleci krizi yaşanırken zorlu mücadelede kaleye geçen, yediği hatalı gole rağmen camianın takdirini kazanan Günay Güvenç'e Başkan Fikret Orman'dan da övgü geldi.

Derbide yaşadığı aşırı heyecan nedeniyle tansiyonu düşen, ancak galibiyet sonrası sevinçi bir derbi sonu yaşayan Başkan Fikret Orman, tüm takımı tebrik ederken kaleci Günay'a ayrı parantez açtı. Bel ağrıları nedeniyle oynamadığı açıklanan Tolga Zengin'e tepkili olduğu bilinen Beşiktaş Başkanı, Galatasaray derbisinde kaleyi koruyan Günay için “Çok önemli bir maçta kaleye geçerek sorumluluk aldı. Bu yürek işi. Günay'da yürek var. Böyle bir ortamda herkes kolay kolay görev yapamaz. Yaptığı bir tane hata var. Büyük bir hata ama tek bir hata yüzünden de kimseyi kaybedecek halimiz yok" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk bu oyuncularla gelecek

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kaleye geçen Günay dışında yedek kulübesinde yer alan genç kaleci Hüseyin Yılmaz'a övgüler yağdırdı. 19 yaşındaki kalecinin boyundan büyük bir duruş sergilediğini belirten Orman, “Beşiktaş, bu sezon şampiyon olacaksa; şampiyonluk bu oyuncularla gelecek. İşte gerçek Beşiktaşlılık ruhu bu. Hepsini alınlarından öpüyorum" sözleriyle sahada fedakarlık gösteren oyuncularına teşekkürlerini iletti.

Yeni Şafak

Etiketler: Günay   Kale   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki