Güneş Osmanlıspor'a Kilitlendi

Teknik direktör Şenol Güneş, idmanları basına kapattı, Osmanlı maçının taktiğini oluşturmaya başladı.
Haberin yayılanma tarihi:13 Ocak 2017, Cuma

Güneş, oyuncularına da, “İkinci yarıya iyi başlamak çok önemli. Puan kaybının telafisinin zor olduğu bir döneme giriyoruz” dedi.

Sezonun ikinci yarısını önümüzdeki pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçıyla açacak olan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, dün itibariyle tüm idmanları basına kapattı. Artık tüm konsantrasyonunu Ankara’da oynanacak maça veren Güneş, ligin en formda ekiplerinden biri olan Osmanlıspor karşılaşması öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu.

'Zor bir döneme giriyoruz'

Tecrübeli hocanın, “İkinci yarıya galibiyetle başlamak çok önemli. Elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor. Puan kaybının telafisinin çok zor olacağı bir döneme giriyoruz. Osmanlı çok tehlikeli bir rakip. Şampiyon olmak istiyorsak, ikinci devrede tüm maçlarımızı kazanmamız gerekiyor” dediği öğrenildi. 

Henüz karar veremedi

Taktik çalışmalarına da başlayan Güneş’in, forvette Cenk Tosun’u mu yoksa Aboubakar’ı mı kullanacağı konusunda henüz karar vermediği, sol kanatta Ryan Babel’i, forvet arkasında Talisca’yı, sağ kanatta da Ricardo Quaresma’yı kullanmayı planladığı bildirildi. Savunmanın önündeki ikiliyi Atiba ve Oğuzhan’dan kurması beklenen deneyimli çalıştırıcının, savunmada solda Adriano, ortada Tosiç ve Marcelo, sağda da Gökhan Gönül’ü düşündüğü bildirildi. 

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki