GÜNEŞ SAVUNMAYA TRANSFER İSTİYOR!

Beşiktaş'ta, savunmaya takviye kapıda...
Haberin yayılanma tarihi:07 Kasım 2022, Pazartesi

OPERASYON MİLLİ ARADA

Derbide Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta Şenol Güneş savunmadaki kötü performanstan yakınırken takviye için gözler son 2 maça çevrildi Süper Lig'in 13. haftasındaki derbide Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta savunmadaki hatalar öne çıkmıştı. Güneş de defansın performansından dert yanarken gözler, Dünya Kupası arası öncesi son 2 maç olan Antalyaspor ve Serik Belediye maçlarına çevrildi.

3 MEVKİDEN DE MEMNUN DEĞİL

2 maçın ardından Dünya Kupası arasını kamp gibi değerlendirecek olan Güneş, savunma ile ilgili de kesin kararını verecek. Güneş'in defansın performansından genel olarak memnun olmadığı ifade edilirken stoper, sağ bek ve sol bek için izlenecek yol haritasını yönetime sunacağı öğrenildi.

ARA İLAÇ OLACAK

13 Kasım'daki Serik Belediye maçının ardından 25 Aralık'taki Gaziantep FK maçına kadar olan Dünya Kupası arasında Güneş, takımdaki sorunlarla tek tek ilgilenecek. Hem taktik hem de fizik anlamındaki eksikleri gidermeyi planlayan tecrübeli hoca, sakatların da iyileşmesiyle aralık ayına iyi bir giriş yapmayı hedefliyor.

TRANSFER DÖNEMİ 12 OCAKTA BAŞLIYOR

Süper Lig'de ara transfer dönemi ise 2 Ocak'ta başlayacak. Yapılacak takviyeler için son tarih ise 8 Şubat olacak.

LİGİN EN FAZLA GOL YİYEN 10. TAKIMI

Beşiktaş, Süper Lig'de 26 golle Fenerbahçe'nin ardından en golcü takım olurken savunmada ise tam tersi bir görüntü ortaya koydu. Siyah-Beyazlılar, yediği 18 golle ligin en fazla gol yiyen 10. ekibi konumunda.

Habertürk

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki