Güntekin 0nay ''Planın Varsa Sattıkça Büyürsün''

Atletico; Agüero, Forlan, Falcao, De Gea gibi yıldızlarını sattı ama daha da büyüdü...
Haberin yayılanma tarihi:17 Haziran 2015, Çarşamba

Çünkü eline geçen parayla akılcı hamleler yaptı. Beşiktaş bunu yapabilir mi? Böyle bir planı var mı? Yoksa oyuncu satmak bir kulüp için kayıp değil, kazanç bile olabilir.

 BEŞİKTAŞ’TA 7 oyuncuya teklif var açıklaması geldi. Her futbolcu transfer pazarında değerini bulursa satılabilir. 

ATLETICO Madrid; Agüero, Falcao, De Gea, Forlan gibi süper yıldızlarını sattı. Sattıkça daha da büyüdü. Çünkü eline geçen parayla akılcı hamleler yaptı. Beşiktaş bunu yapabilir mi? Böyle bir planı var mı? Teknik direktör Şenol Güneş ne düşünüyor? Bütün bunları hesaba katmak ve iyi analiz etmek gerekir. Yoksa oyuncu satmak bir kulüp için kayıp değil, kazanç bile olabilir. 

BEŞİKTAŞ YARIŞMAK İÇİN VAR

ANCAK şunu unutmamak gerek. Beşiktaş gibi kulüpler her zaman büyümek, daha da güçlenmek ve rakiplerini geçmek için varlıklarını sürdürürler. Yarışabilecek bir kadro ve şampiyonluğu hedeflemek Beşiktaş için olmazsa olmazdır. 

PERFORMANS odaklı bakarsak kimlerin satılıp satılamayacağı da aslında net biçimde ortaya çıkıyor. Değerini bulan futbolcular satılabilir ama yerlerine daha kaliteliler alınmak kaydıyla. 

FRANCO, Ersan ve Atınç bu 7 oyuncu içinde satılması en makul görünenler. Burada tabii ki ekonomik koşulları da göz ardı etmemek lazım. Telaffuz edilen rakamları bilmeden yorum yapmak da hata olabilir. 

Beşiktaş tuhaf işler yapabiliyor

Beşiktaş, zaman zaman transferde tuhaf işler yapabiliyor. Hilbert’in 3 kuruş uğruna serbest bırakılması, vasat olduğunu bilinen Motta’nın alınması, eldekiler içinde en iyi stoper Sivok’la yolların ayrılması gibi mantıklı karşılanmayacak kararlar görmeye alıştık. Beşiktaş yönetimi duygusal ve ekonomik faktörlerin ötesinde performans odaklı kararlar almak durumunda.

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki