Gurbetçilerden Gomez'e İlginç İkna Taktiği

Kartal’ın anlaşmaya vardığı Alman golcünün ülkesindeki Türk arkadaşları hem Beşiktaş’ı anlattı hem de gitmesi için baskı yaptı.
Haberin yayılanma tarihi:26 Temmuz 2015, Pazar

Gönderilen videolarla taraftarları ve tribünleri görmesi sağlandı. Gomez, temas kurduğu yöneticilere, “Beşiktaş’ın çok büyük bir kulüp olduğunu anladım” dedi

Beşiktaş’ın kendisi ve kulübüyle anlaşmaya vardığı Fiorentina’nın Alman golcüsü Mairo Gomez konusunda çarpıcı gelişmeler ortaya çıkıyor. Yıldız oyuncunun Siyah-Beyazlılar’a “Evet” demesinin arkasında Almanya’daki Türk arkadaşlarının da etkili olduğu kaydedildi. Gomez’in bunu Beşiktaşlı yöneticilerle yaptığı görüşmelerde de paylaştığı öğrenildi. Yıldız oyuncunun, “Almanya’daki Türk dostlarım hem Beşiktaş’ı anlatıyor hem de teklifi kabul etmem için baskı yapıyor” dediği kaydedildi.

Taraftarlara da hayran kaldı

Gomez’in Almanya’daki gurbetçi dostlarının kendisine Siyah-Beyazlılar’ın geçmiş sezonlarındaki maçlarından görüntüler de yolladıkları, taraftarı ve tribünleri görmesini sağladıkları da ifade edildi. Vodafone Arena’nın süren inşaatından da haberdar olan Alman yıldızın, “Öyle bir stat bitip o taraftarlarla dolduğu an inanılmaz bir atmosfer meydana gelir” görüşünü belirttiği de sızan haberler arasında. Gomez’in temas kurduğu Siyah-Beyazlı yöneticilere, “Beşiktaş’ın büyük bir kulüp olduğunu anladım” dediği de kaydedildi.

Kulübeden çıkmadı!

Takımı Fiorentina’yla ABD’de hazırlık kampında bulunan Mario Gomez’in Beşiktaşlı yöneticilerin ve menajerinin talebi üzerine önceki akşam Benfica ile yapılan özel maçta oynamadığı öğrenildi. 0-0 biten karşılaşmaya yedek başlayan Alman golcü, 11 isim değiştirilmesine karşın kulübeden çıkmadı. Fiorentina’nın Paris Saint Germain ile yaptığı ilk hazırlık maçında ise ilk 45 dakika takımdaki yerini almıştı. Bir sakatlık yaşanmaması için böyle bir karar alındığı kaydedildi.

Bugün

Etiketler: Gomez   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki