Guti Deneyimsiz Lucescu Yaşlı!

Beşiktaş'ta teknik direktör adayları Guti ve Mircea Lucescu'dan yana çekinceler var.
Haberin yayılanma tarihi:09 Mayıs 2019, Perşembe

Siyah-Beyazlılarda ibre yeniden Abdullah Avcı’ya dönerken somut adımların ligin bitmesinin ardından atılacağı öğrenildi.

Seçim heyecanı yaşayan Beşiktaş'ta yeniden başkanlık koltuğuna oturmasına kesin gözüyle bakılan Fikret Orman, takımın başına getirilecek olan teknik direktör için çalışmalarını sürdürüyor.

Siyah-Beyazlılarda Mircea Lucescu ve Guti Hernandez görev beklerken yönetimin bu iki isimde bazı çekinceleri olduğu öğrenildi.

Lucescu'nun tüm deneyimine rağmen 73 yaşındaki olması, Guti'nin de daha önce A takım seviyesinde teknik direktörlük yapmaması Beşiktaşlı idarecileri düşündürüyor. Bu nedenle Lucescu'nun çatısı altında Guti seçeneğini değerlendiren yöneticiler, Abdullah Avcı'yı da gündemlerinde tutuyor. Takım için geleceğe dönük uzun vadeli plana Avcı'nın daha uygun olduğu görüşünde birleşen siyah-beyazlılar, gözlerini Başakşehir'in ligdeki durumuna çevirdi. Turuncu-lacivertli ekibin şampiyonluğu kaçırması halinde Avcı'nın istifa etmesi bekleniyor.

PORTEKİZ'DEN AGU İDDİASI

Beşiktaş'ın, Vitoria Setubal'de kiralık oynayan Portolu ön libero Mikel Agu ile ilgilendiği ileri sürüldü. Portekiz basınında yer alan haberde; Kartal'ın Nijeryalı futbolcu için belirlenen 2.5 milyon Euro'luk bonservisi ödemeye hazır olduğu belirtildi. 25 yaşındaki Agu, bir önceki sezonu ise Bursaspor'da kiralık geçirmişti.

DERBİYİ BIRAK ALANYA'YA BAK

Beşiktaş, iki günlük izin sonrası Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Şenol Güneş, idman öncesi futbolcularla bir toplantı yaptı. Güneş'in, "Artık Galatasaray derbisi geride kaldı. Bu maçı unutup, bir an önce Alanyaspor'a odaklanmamız gerekiyor. Henüz her şey bitmedi. Kalan tüm maçlarımızı kazanmalıyız" dediği öğrenildi.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki