Hacizi Uygulayan Avukatlık Şirketi Konuştu

Haciz memurları, Yıldırım Demirören dönemi borçlarından Beşiktaş Kulübü’nün Aktif Tanıtım’a olan 10 Milyon Dolara yakın borcu nedeniyle siyah-beyazlı kulübün Akaretler'deki kulüp binasına gitti.
Haberin yayılanma tarihi:15 Nisan 2015, Çarşamba

Dedeoğlu, HABER1903'e yaptığı açıklamada


-AVUKATLARIMIZ HACİZ İŞLEMLERİ YAPIYOR-

Akaretler'De haciaz işlemlerini yapıldığını dile getiren Mehmet Dedeoğlu; "Şu anda büromuzun avukatları Akaretler'de haciz işlemleri yapıyorlar. Son derece üzgünüz. Çünkü 2006 yılından bu yana devam eden bir alacak. Geçmiş dönem yönetimlerinden bugüne kadar ötelenmişti. En son sayın Fikret Orman tarafından protokole bağlamıştık. Vadeler çerçevesinde ödemeler yapılacaktı. Maalesef bunlara uyulmadı. Aşağı yukarı 1 yıldır tüm kanalları zorluyoruz. Artık ümidimiz kalmadığı için son çare olarak haciz işlemlerine başladık" dedi.

-MAL VARLIKLARINI KAÇIRIYORLAR-

Beşiktaş Kulübü'nün mal varlıklarını kaçırma yönetmi izlediğini belirten Dedeoğlu; "Bunu Beşiktaş Kulübü değerlendirecek. Biz bankalar dahil tüm mal varlıklarına haciz işlemlerini uyguladık. Onlar bir takım iktisadi teşekküller kurarak mal varlıklarını kaçırma yöntemini izliyorlar. Ödemelerini bu iktisadi teşekküller üzerinden yaparak hacizden kurtulmaya çalışıyorlar. Ancak kanun bu tür davranışları korumaz. Hukukun üzerinde hiçbir şey yok. Şu anda SPK'ya bile bildirsek çok büyük ceza alırlar. Çünkü Beşiktaş borsaya bağlı bir şirket. Ödemelerini başka bir şirkete kaçırarak yapamaz. Aslında yatırımcıdan dahi bazı şeyleri gizliyorlar. Dolayısıyla bunlar SPK tarafından incelenip görülmesi gereken şeyler. Çok fazla bu konulara girmek istemiyorum" dedi.

-TELEFONLARIMIZI AÇMIYORLAR-

Beşiktaş Kulübü'nün telefonlara cevap vermediğini vurgulayan Dedeoğlu; "Son 6 aydır tüm kanalları zorladık. Hiç kimse telefonlarımıza çıkmadı ve bize yanıt vermedi" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber1903

Etiketler: Haciz   BEŞİKTAŞ   Aktif   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki